Skocz do zawartości

Nowy Linkuj.pl

andreas

Rekomendowane odpowiedzi

ja jestem dowodem na to, ze czytając to forum nie ma potzreby stosowania systemów linkujących a skutki uzyskania pozycji bez systemów są trwalsze (i bezpieczniejsze).

Wszystko zalezy od frazy... bo jak wypozycjonowac stronę w google.com o turystyce gdzie wszyscy w pierwszej 10 mają po 50.000 bardzo silnych linków.

ps. Jak ktoś potrafi to zrobic w polsce bez użycia żadnego systemu lub pozwala mu na to własne zaplecze i tricki to naprawde wielkie uznanie.

...

ps. Jak ktoś potrafi to zrobic w polsce bez użycia żadnego systemu lub pozwala mu na to własne zaplecze i tricki to naprawde wielkie uznanie.

ja mysle ze to jest niewykonalne bez systemow - trzebaby miec 500 wlasnych IP - zakladajac ze ktos zalozy 500 kont na 500 najtanszych serwerach to by dalo 100 zl za serwer z domena .net albo .com czyli 50 tys zl rocznie....

To by mialo sens tylko wtedy gdy 10 osob zzrzuciloby sie po 5 tys co roku - majac taka moc zwruciloby sie napewno ale kto mial nad tym wszystkim jakakolwiek kontrole ? :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

a ile jest darmowych portali/serwisów dających darmowe konta www i adresy typu mojelinkowisko.republika.pl ??

tak tylko z ciekawości pytam, wiem że to głupie :)

--------------------------

msnbetter thangoogle contest

wyprzedaż domen. domeny od 300 pln

idziesz na zakupy i po kody rabatowe czy wybierasz gotowanie w domu i potrzebujesz dobry przepis ? ;)

nie akceptuja biblii - uuuuuuu  :)

81977[/snapback]

.. i nie tylko, ale czemu nie zaakceptowali mojego katalogu? Przcież on nie jest żadną kopią itp :/

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

.. i nie tylko, ale czemu nie zaakceptowali mojego katalogu? Przcież on nie jest żadną kopią itp :/

82071[/snapback]

Mojego katalogu tez nie zaakceptowali, bo cytuję: "Ma za dużo linków wychodzących a za mało treści" :-) Jak to katalog :) Prosić się ich nie będę :)

a ile jest darmowych portali/serwisów dających darmowe konta www i adresy typu mojelinkowisko.republika.pl ??

Tak jest tego sporo, ale te hostingi mają to do siebie, że ciężko na nich stworzyc jakiś sensowny system zarządzania linkami (brak języków skryptowych) Ręczna zabawa z linkami na 1000 darmowych hostingów to zadanie ponad jednego człowieka...

No chyba że jakiś automat przez ftp.

...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności