Skocz do zawartości

o. rydzyk prosi o wsparcie, najlepiej comiesięczne ;)

patro

Rekomendowane odpowiedzi

To raczej Polsat jest masońską telewizją - w końcu ma w logo słońce, tak jak woda Bonaqua. A TVN to telewizja służb specjalnych, tylko cicho, bo to tajemnica :)

Kryzys dopada każdego, hehe. Przeinwestował zapewne, odwierty, szkoła, radio, telewizja itp. :D

Jednak dzięki temu tematowi trafiłem na lux audycję dzisiaj, którą może, w miarę wolnego czasu, posłucham. Gościem po 21:40 będzie Michael Regan, syn prezydenta Ronalda Regana. :) Pewnie synek to antysemita, homofob i szowinista. Przecież tylko tacy ludzie występują w RM. Racja Panowie? ;)

Nie zamierzam się udzielać zbytnio w tym temacie, napiszę tylko jedno. Wiadomo jakiego wyznania są w GW, więc cytowanie artykułów z tej gazety, dotyczących kościoła katolickiego jest dla mnie żenujące. Ja też sobie mogę taki artykuł napisać wymyślając wszystko i byłby równie obiektywny

Twoja wypowiedz zabrzmiała jak wypowiedz zwolennika RM i o. dyrektora, więc pytam czy podzielasz ich zdanie dotyczące TVNu ;)

Ja absolutnie nie uważam że TVN jest TV masońską, sam nawet do końca nie wiem skąd taka nazwa :D

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności