Skocz do zawartości

Nie indeksowane forum:((

Ania22

Rekomendowane odpowiedzi

Możesz też spróbować wysłać pinga. Nie wiem jak u innych, ale u mnie robot pojawia się na stronie w ciągu kilku minut od wysłania pinga. Więc może tobie też by to pomogło ;)

google zaindeksowało!:)) dzieki Wam serdecznie za pomoc!:)) Yuupii!!

Mieszkania, działki, lokale, stan prawny, księga wieczysta czyli wszystko o nieruchomościach. Chesz sprawdzić kto jest właścicielem nieruchomości? Zapraszamy:)

Możesz też spróbować wysłać pinga. Nie wiem jak u innych, ale u mnie robot pojawia się na stronie w ciągu kilku minut od wysłania pinga. Więc może tobie też by to pomogło :)

hehe jestem laiczka wiec "wysłanie pinga" kojarzy mi sie tylko z ping pongiem;)

jak to sie robi?:)

Mieszkania, działki, lokale, stan prawny, księga wieczysta czyli wszystko o nieruchomościach. Chesz sprawdzić kto jest właścicielem nieruchomości? Zapraszamy:)

Musisz sobie ściągnąć jakiś program do pingowania, np "Ping SEO Amator" - wysyłam for you :)

https://rapidshare.com/files/306423681/pingowanie.zip.html

Ta wersja zawiera przygotowaną przeze mnie listę serwerów, do których zostanie wysłany ping.

Po uruchomieniu programu wpisujesz anchor, np nazwę strony (bez polskich liter) i jej adres (koniecznie z https://), po czym klikasz "Pingowanie start" i czekasz chwilę, aż wyśle pinga.

Nastepne pytanie bedzie o to, jak wypozycjonowac.. Wykaz sie zaangazowaniem, czytaj przyklejone temty w dziale dla poczatkujacych klik i korzystaj z forumowej wyszukiwarki.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Nastepne pytanie bedzie o to, jak wypozycjonowac.. Wykaz sie zaangazowaniem, czytaj przyklejone temty w dziale dla poczatkujacych klik i korzystaj z forumowej wyszukiwarki.

ubiegłeś moje pytanie;) Staram sie sukcesywnie czytać. Odrabiam prace domową:P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności