Skocz do zawartości

ile można zarobić na adsense?

bioforge

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

szy:

To sobie policz...

25.000 userow dziennie, kazdy wejdzie na 4 strony to jest 100k wyswietlen. ustalmy CTR na poziomie 1% oraz cena za klik = 10gr.

Zarobek = 30dni * 1% z 100k * 0,10zl = (30 * 1000 * 0,10)zl = 3000zl

I co zawyzone?

;)

pozycjonuj.png

a tearz pytanei jezeli mam % udział kliknie niż w Toim wzorze normanos??

po pierwsze: jakim moim?!?

po drugie: sorry ale z tego zdania nic nie rozumiem ;)

no tak, a darmowy hosting - dziennie wchodzi z 25-30 tysięcy unikalnych adresów IP ( pewnie o wiele więcej ludzi, bo chociażby część klientów astercity jest widzianych jako ich proxy )

A zarobki są po prostu marne. Marne to mało powiedziane z resztą.

Wyświetleń więcej rzecz jasna (tego chyba nie mogę napisać) ale ogólnie... żenada.

Jednak można dobrze zarobić tylko na tematycznych pojedyńczych stronach, takie masowe rozwiązania są do niczego.

ja bym pomażył raczej o 1000 $ dziennie to jest cel, który warto sobie obrać

watek specjalnie dla ciebie :) :

www.webmasterworld.com/forum89/8528.htm

jest dużo kwot z przedziału $200-$900 max. w dniu, ktos nawet rzucił $7000 ale chyba mocno podkoloryzował :spam:

7 lat temu na kliknięciach w sexbanerki miałem rekordowy miesiąc cyferka z przodu i cztery zera wyszła średnia dzienna ponad 1000 $ :oops: ale to se ne wrati :spam:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarobek = 30dni * 1% z 100k * 0,10zl = (30 * 1000 * 0,10)zl = 3000zl  

I co zawyzone?

1% to zawyżona liczba jak na takie ułożenie i różnorodność wyświetlanych reklam.

Aby wydoić 1000 USD trzeba dysponować większą oglądalnością(wizyt_na_miesiąc * ilość_różnorodnych_podstron). Co z tego, że ktoś odwiedzi 10 podstron jeśli na każdej zobaczy ten sam zestaw reklam? :? Dlatego jako różne podstrony należy traktować takie, na których pokazują się inne zestawy reklam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności