Skocz do zawartości

Szczegóły wpisu

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pytanie odnośnie skryptu mini.otwarty mod 2.0 , szukałem wszędzie ale wciąż nie wiem który plik edytować albo gdzie zmienić szczegóły wpisu. tzn kiedy robię przykładowy wpis do katalogu, wpisuje strone i przepisuje kod z tokena. Nastepnie jestem przekierowany do kolejnej strony gdzie mam nastepujące dane :

Szczegóły wpisu

Sprawdź czy zgłaszane dane są poprawne

Wszystkie pola formularza musza zostać wypełnione.

tytuł strony:

opis jaki będzie się wyświetlał w katalogu

Profesjonalne usługi hostingowe dla firm oraz użytkowników indywidualnych. Serwery PHP, MySQL. Rejestracja domen krajowych, regionalnych oraz międzynarodowych.

słowa kluczowe opisujące stronę:

tani, hosting, serwery, www, usługi, konta, hostingowe, php, mysql, apache, cpanel, bazy danych, reseller

I tutaj rodzi się moje pytanie , pogrubiłem informacje które chciałbym usunąć , ew. zmienić żeby nie wyświetlało się ze przykładowy opis strony to usługi hostingowe itp.. wiecie gdzie to zmienić?

Nie wiem co piłeś ewentualnie co "wdychałeś" ale przeczytaj swój post i zastanów się co napisałeś.

Chciałem wywalić ten post zaraz po napisaniu bo skapnąłem się co robie nie tak, faktycznie teraz to brzmi idiotycznie co napisałem. Chodziło o to ze jak testowałem katalog to przy dodawaniu nowego wpisu w polu adres strony wpisywałem byle co np

www.dsadsafubfayhbf.pl i zawsze mi wyskakiwało w polu opis dane jakiegoś hostingu aż wkońcu wpisalem jakąś normalną stronę i zauważyłem ze sam pobiera meta tagi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności