Skocz do zawartości

Czy będzie trudno wypozycjonować?

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zainwestuj w domenę, nie są to olbrzymie kwoty, a masz coś na własność, co zawsze później możesz komuś odstąpić, sprzedać etc. (nie licz jednak na miliony)

darmowy kurs Pawła krzyworączki

kto to kur..... jest?

Google zwraca takie coś:

darmowy-kurs-pozycjonowania.pl

Spółki | Prawo | Sąd

Domena to wydatek kilku złotych - jak nie wypali, przedłużać nigdy nie musisz. Co do frazy - jak będziesz miał ładne forum, oczywiście pod płatną domeną, to dużo osób z miłą chęcią wymieli się linkiem, i już będziesz miał satysfakcjonującą pozycję :) Myślę, że kilkanaście wartościowych linków da Ci top1 :)

Aż musiałem Google użyć :P ... link ... też pierwsze słyszę, a z Twojej wypowiedzi (którą cytowałem) wnioskuję, że nawet z podstawową wiedzą jest problem - polemizowałbym czy ją posiadasz, ewentualnie posiadasz ale nie wiesz jak ją wykorzystać :)

Ale tak jak pisał Krisss ... najlepiej się uczyć przez praktykę i Tobie też ten rodzaj nauki polecam ... pytanie tylko czy warto sprawdzać umiejętności na domenie, na której Ci zależy :)

Pozdrawiam B)

Tak się zdarzyło, że sprawdzałęm ten kurs. Na obecną chwilę nie znalazłbym tam nic ciekawego, lecz jak dla osoby która rozpoczyna swoją przygodę z pozycjonowaniem jest to wartościowy kurs.

Zabytki w Sandomierzu

Dzieci należy trzymać z dala od Internetu.

Od dzieci Internet głupieje...

"forum bardo"

Wiesz tu jest dużo specjalistów, którzy pracują nad naprawdę trudnymi frazami, także nie zaskoczysz ich ;) forum brado to raczej fraza, która nie wymaga zbyt wiele :chatownik:

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Chcesz mieć TOP1 na hasło "forum bardo":

- zmień title na "Forum Bardo",

- dodaj stronkę z takim tytułem do katalogów z tego linku ... link,

- w stopce na PiO dodaj link do strony dokładnie taki:

[url=https://www.forum-bardo.cba.pl]Forum Bardo zaprasza wszystkich zainteresowanych[/url]

... żeby zróżnicować anchor text.

Reszta to już tylko w ramach nauki i hobby ;)

Pozdrawiam :chatownik:

Potem zależy mi na frazie Bardo ale Dr: Paweł Krzyworączka powiedział żeby najpierw pozycjonowac na mniej popularne/łatwiejsze frazy...

Dzięki... Czy jeżeli na "forum bardo" będę pierwszy i jak będe chciał na bardo to zmienie title i będe dodawał do katalogów z tyułem bardo tak???

PS: ta lista katalogów była w tym kursie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności