Skocz do zawartości

Czy będzie trudno wypozycjonować?

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
forum-bardo.cba.pl

Zanim zaczniesz poważnie linkować, kup sobie swoją domenę. To bardzo ważne... bo nie jesteś właścicielem cba.pl i w razie czego nie masz nic do powiedzenia, ani nie możesz zmienić hostingu.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Ale też jeżeli pozycjonuje na łatwiejsze frazy to się czegoś nauczę...

Uwierz mi, że pozycjonując na te trudniejsze frazy nauczysz się wiele więcej. Zauważ, że fraza, którą pozycjonujesz, jest wręcz banalna. Dlaczego więc nie chcesz się za nią wziąć, tylko pozycjonujesz na frazy jeszcze prostsze?

Mój post miał ci także pokazać, że ten doktor Krzyworączka to nie jest żaden guru w dziedzinie pozycjonowania i nie powinieneś ślepo mu wierzyć.

Wydaje mi się, że bez doświadczenia koledze będzie ciężko się wybić na "gry komputerowe"... Polecam zacząć od analizy konkurencji...

serwis na miejscu dziesiątym, ultima.pl ma blisko 400k linków prowadzących do witryny... (nie jest to jeszcze żaden większy wyznacznik, który o wszystkim zdecyduje, ale na początek powinien wystarczyć do ogarnięcia sytuacji i wyzwania, jakie może stać przed kolegą...)

Spółki | Prawo | Sąd

Czy będzie trudno wy pozycjonować? Dużej konkurencji to tam nie masz, do stron prowadzi nie wielka ilość linków. Z tego co widzę to może 3 strony są pozycjonowane.

Zacznij od darmowych katalogów precli i innych na początek to wystarczy potem będziesz musiał coś kupić jeżeli nadal będzie za mało.

Forum, będzie dotyczyć "bardo" więc słowo będzie dość często występować, nie tylko jako samo bardo, ale również frazy ze słowem bardo, zastanów się czy nie warto tego "długiego ogona" pozycjonować, szybciej osiągniesz wyniki i lepiej przygotujesz stronę do pozycjonowania samego bardo.

Podepnij sobie statystyki, dowiesz się po jakich frazach cię szukają.

Kup domenę jaka to będzie domena nie ma znaczenia, łatwiej zapamiętać domenę bez "-" (myślnika) ForumBardo.pl to bardzo dobra domena. Domena www.forum-bardo.cba.pl to strata Twojego czasu i pieniędzy, wy pozycjonujesz tą stronę, a potem będziesz zaczynać wszystko od początku jeśli zechcesz się przenieść na .pl, możesz też kupić domenę .info jest tańsza. Czy też regionalną to już być musiał sobie coś znaleźć.

Zajmij się przede wszystkim rozwojem samego forum, bo bez tego nic nie wy pozycjonujesz. Na początek umieść na głównej stronie też jakiś tekst na początek 1000 znaków zawierający pozycjonowane słowo i zacznij to katalogować. Wykonaj estetyczną stronę, żeby Twoje wpisy nie były odrzucane w katalogach.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Chcesz mieć TOP1 na hasło "forum bardo":

- zmień title na "Forum Bardo",

- dodaj stronkę z takim tytułem do katalogów z tego linku ... link,

- w stopce na PiO dodaj link do strony dokładnie taki:

KOD

Forum Bardo zaprasza wszystkich zainteresowanych... żeby zróżnicować anchor text.

Reszta to już tylko w ramach nauki i hobby

Pozdrawiam

Zrobiłem tak i strona spadła z 10 miejsca na 56 o_0 ale pewnie to przypadek... Będę dalej katalogował

Zrobiłem tak i strona spadła z 10 miejsca na 56 o_0 ale pewnie to przypadek... Będę dalej katalogował

do ilu katalogów dodałeś wpis i w jakich odstępach czasowych?,

według mnie to jest klasyczny filtr -50, z którego łatwo się nie wychodzi

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Może jest przyczyna to że ustawiłem przyjazne linki a nie zmieniłem pliku (jakiegoś tam) i wtedy gdy wchodzisz w jakiś dział to wywalało bład że nie znaleziono pliku... po tym się to stało... Oczywiście już to naprawiłem... Ja myśle że to było przyczyną ponieważ botek mi indeksował właśnie jakiś tema do którego nie można było wejść bo bład xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności