Skocz do zawartości

KatalogGD.pl - moderowany katalog stron

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Niestety u mnie ilość wpisów nie jest proporcjonalna do ilości odwiedzin. Do tego Google często strzela mi focha, spadki site o 90% itd.

Mam nadzieję, że do momentu osiągnięcia 10k wszystko ładnie się wyprostuje i będę mógł mieć symboliczne zyski z katalogów. :)

• 4 miesiące temu...

co to stało z tak dobrym katalogiem dziś dodaje stronę a tam dwa linki tylko w google ??

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Chodziło mi o Site w google.. bo BL faktycznie jest bardzo dużo :) pozdr dla właściciela

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Mam swoją teorię dotyczącą spadku site i już dostawałem pytania na pw dotyczące tego.

Zbyt bardzo reklamowałem katalog na PiO. ;]

Nie bójcie się, nie wtopicie kasy. Jeżeli korzyści nie dostaniecie teraz, to w przyszłości. ;)

wyindeksowało Ci podstrony? przecież Ty jesteś szpec i znasz się i zatwierdzasz tylko wartościowe strony? no jak to możliwe, że google je wywaliło ze swojego indeksu? no i masz tyle BL i w ogóle najlepiej się znasz na katalogach i wiesz, które są mocne... czy ten też jest cały czas mocny? Kiedyś nie zatwierdziłeś mojej strony i nazwałeś ją bezwartościową. Ciekawe jak określisz teraz wartość swojego katalogu skoro nawet google go olało. Dodam tylko, że już prawie 600 innych katalogów moją stronę zatwierdziło, mam świetne wejścia, bardzo mały współczynnik odrzuceń, świetny czas pobytu na stronie, a ctr w adsens na poziomie 13%, a o stawkach już nie wspomnę bo nie uwierzysz. Może czas w końcu wyciągnąć trochę wnioski i przestać obrażać ludzi nazywając ich strony bezwartościowymi skoro sam dysponujesz zwykłym śmietnikiem, którego google nie chce oglądać.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

@Kukis: No ale taka jest prawda. Przecież wykunoując wpisów do Twojego katalogu nie mamy pewności, że strona zostanie zaakceptowana, nawet jeśli jest to wartościowa witryna. Niestety wg poglądów Twoich oceniasz strony zgłaszane do Twoich katalogów. Niestety Twoje widzi mi się odbiegają i to znacznie od widzi mi się innych moderatorów. Twoją pracę można by porównać do odrzucania totalnego, ewidentnego zaplecza, sexu itd., a to co zostanie to jest moderowane w stylu "a teraz sobie kliknę akceptuj, a tutaj kliknę odrzuć" itd.

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

No niestety racja :) W jego katalogach odrzucono moje dwie strony, mające może niewiele treści, ale dobrej, długiej, pożytecznej, a serwisy notują 3k uu dziennie i to głównie z polecenia... więc nie wiem kto ocenia wartość strony.

Dodatkowo site:2 utrzymuje się już długo i pokazuje 'moc' katalogu.

Ludzie o co wam chodzi?To są prywatne katalogi jak komuś coś się nie podoba to istnieją setki tysięcy innych katalogów.Sam założyłem na PIO temat "Co was wkurza w katalogach ?".Ale chodzi o strukturę,system powiadomienia i td.A widzi mi się moderatora to wyłącznie jego sprawa.Chce mieć wartościowe katalogi i według swojego uznania akceptuje lub odrzuca wpis.Wielkie halo bo w katalogu site spadło,ale nie do zera.A jak dodawać stronę do lezących WebMini w 1000 sztuk z site od zawsze -ZERO?To wam nie przeszkadza?A lądować swoje linki SWLem na typowych spamach tez nie przeszkadza?

Jakieś podwójne standardy macie Panowie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności