Skocz do zawartości

KatalogGD.pl - moderowany katalog stron

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Maxpan no to sam widzisz jaki to jest "wartościowy" katalog skoro się sam gogiel na niego wypiął.

Kukis, omijam te Twoje katalogi od dawna szerokim łukiem i czas pokazał, że słusznie robię bo nic nie są warte. Nie Ty będziesz oceniał moje strony bo nie masz o tym bladego pojęcia i jesteś na to za krótki. Moją stronę oceniają reklamodawcy po przychodach jakie dla nich generuje. Pisze w tym temacie tylko po to żeby Ci udowodnić, że Twoje ocenianie i kwalifikowanie stron to jakiś totalny absurd i dziecinada.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

Każdy ma swój sposób moderowania i oceniania stron www. Jeżeli ktoś mi odrzuca normalną (np. firmową) stronę bez powodu to nie piszę jadowitych postów w temacie autora tylko usuwam katalog z listy...

Lepiej pisz książkę/bloga, niż takie posty na jeszcze normalnym forum. :)

Możliwe, że przez przypadek usunąłem jakiś wpis, aczkolwiek takie przypadki zdarzały się b. rzadko.

Nie chodzi o to że Googel wypina się na jakąś strony,każdy z nas wie - nigdy nie wiadomo cym on się kieruje,raz spam stoi latami, dostaje site 50 000 i ma sie bardzo dobrze,a czasami dopieszczasz stronę piszesz wartościowa treść a zaliczasz filtra lub bana.Rozumiem ktoś może być zawiedziony oduczeniem wpisu,ale czy to że odrzuca nie świadczę o tym że moderuje?Nie przyjmuje Viagry,środków na powiększenia penisa i td.Serio, nie mogę zrozumieć jednego,czemu tak wkurzacie się jak strona została odrzucona?Powtarzam jeszcze raz to prywatna własność i właściciel ma prawo moderować jak chce.

Maxpan, jeśli strona jest jak wy to mówicie wartościowa to wierz mi, że nic jej złego google nie zrobi. Mam ok 200 stron i przez ostatnie lata dokonałem tyle eksperymentów, że wiem co mówię. O wartości strony na pewno nie znaczy jakość linkowanych na niej stron w mniemaniu moderatora, a to właśnie od dłuższego czasu próbuje tutaj wciskać ludziom Kukis. Jeśli chodzi o moją stronę to na pewno nie odrzucił jej przez przypadek bo odpisał mi na mail powód usunięcia.

Mój rejestracjastron.pl PR4, rok prod 2007, błyskawiczna indeksacja
Wzorowy wzorowy.pl PR4, rok prod 2007, indeksuje od razu

"wartościowy" katalog skoro się sam gogiel na niego wypiął

Ech, przestańcie. Są katalogi z o wiele gorszą moderacją. Tutaj nie miałem nigdy problemów.

no i masz tyle BL i w ogóle najlepiej się znasz na katalogach i wiesz, które są mocne...

Dobre, dobre ale nie kopcie leżącego, nic przyjemnego wypaść z indeksu i każdemu może się zdarzyć :)

...

Ja nie powiedziałem nigdy, że wjeżdżam na czyjeś poletko, bo prowadzi katalog nie tak, jak powinien. Został on wydany publicznie, więc go oceniam i wydaje swoją opinie. Dla mnie jest bezwartościowy i nie jest w żadnej mojej liście do katalogowania - to moja opinia i tak jak mówicie 'nikt nie każe mi dodawać' no i nie dodaje :) Jednak nie zabroni mi nikt wydawania opini, co też czynię.

• 8 miesięcy temu...

Z okazji 8888 wpisów, 10 kodów do wykorzystania... ;)

kataloggd0

kataloggd1

kataloggd2

kataloggd3

kataloggd4

kataloggd5

kataloggd6

kataloggd7

kataloggd8

kataloggd9

Wymagam sensownego opisu, nie sprawdzam unikalności. :)

Wszystkie poszły :) A ja nie zdążyłem dodać. Dasz jeszcze kilka kodzików? Proszę :)

Kotwica Kołobrzeg - jedyna racjonalna strona Kotwicy

Tworzenie stron www, pozycjonowanie - Kołobrzeg - Najlepsze usługi webmasterskie oraz SEO za najniższe ceny

Darmowy Katalog SEO - moderacja w 12 godzin

• 11 miesięcy temu...

Chciałbym podziękować właścicielowi obu katalogów za szybką moderację oraz za to, że wpisy długo się utrzymują. Wiemy jak to bywa w innych katalogach, prawda?

Tak więc serdeczne dzięki B)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 2 tygodnie później...

Ooooo... dziękuję za miłe słowa. ;)

Raczej nie robię nic nadzwyczajnego, ale fakt, że stosunkowo długo stoją w porównaniu do dużej części katalogów. :)

Do wykorzystania trochę kodów - tak na poprawę humoru przed maturami, ważne w https://www.gkatalog.pl i https://www.kataloggd.pl

Nie sprawdzam unikalności wpisu, kryterium główne to jego sensowność.

Nie przyjmuje zapleczówek itd.

pio01

pio02

pio03

pio04

pio05

pio06

pio07

pio08

pio09

pio10

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności