Skocz do zawartości

Odrzucenie zgłoszenia

xamrex

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Zgłosiłem swoją stronę do Google ad-sense

Otrzymałem e-maila

Witamy,

Dziękujemy za zainteresowanie programem Google AdSense. Nasi specjaliści sprawdzili zgłoszenie i stwierdzili, że nie spełnia ono naszych kryteriów. Z tego powodu nie możemy przyjąć go do programu.

Wierzymy, że stosowane przez nas zasady pomagają maksymalizować efektywność reklam Google, zarówno z punktu widzenia wydawców, jak i reklamodawców. Weryfikujemy nowych wydawców i zastrzegamy sobie prawo do odrzucenia każdego zgłoszenia. Gdy program rozwinie się, być może uznamy, że jesteśmy w stanie rozszerzyć go na inne rodzaje zawartości witryn.

Informujemy, że możemy nie być w stanie odpowiedzieć na zapytania dotyczące szczegółów decyzji o odrzuceniu zgłoszenia. Dziękujemy za zrozumienie.

Co mogę zrobić, aby strona zakwalifikowała się do programu?

Adres strony to

www.gierki-online.xorg.pl

Czytałem ten regulamin.

Nie wiedzę żadnego punktu, z którym moja storna mogłaby się nie zgadzać.

Treści unikalne są.

A gry nie są moje, ale można je rozpowszechniać i umieszczać na dowolnych stornach.

Jeśli ktoś wie, z jakiego powodu moja strona została odrzucona bardzo proszę o konkretną odpowiedź.

Jakie treści? Gdzie tam jest jakakolwiek treść, z punktu widzenia AdSense?

W tym systemie treść = tekst. Nie ma tekstu, nie ma treści. Menu, linki, komunikaty "ktośtam czitował i teraz ma mniej punktów za karę" nie kwalifikują się jako treść.

Dziwisz sie czemu odrzucili Twoje zgloszenie?

Zainstaluj wtyczke wot do Firefoxa to sam zobaczysz.

Twoja witryna ma zla reputacje.

Zebrales maks na czerwono - gratuluje.

Czym jest WOT - Web of Trust pozwala Ci bezpiecznie przeglądać witryny i dokonywać zakupów w internecie. Różnokolorowe symbole WOT pomagają uniknąć oszustw, prób kradzieży tożsamości, podejrzanych sklepów internetowych i innych zagrożeń, jeszcze zanim klikniesz

Nie wiedziałem o tym od dawna, tylko ty napisałeś o tym.

Jest bardzo mało serwisów, które za darmo umożliwiają parkowanie domen na DNS'ach więc padło na xorg, i tam założyłem sobie alias.

Ale czy słaba ocena WOT, jest czynnikiem, przez który nie mogę dodać strony do Ad-sens'a?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności