Skocz do zawartości

unikatowe meta tagi

matjab

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

W Narzędziach dla webmasterów, w zakładce Diagnostyka > HTML Sugestie dostałem komunikat 'podwójne meta-opisy' i 'podwójne tagi-tytułowe'.

Ale w podglądzie 'Pobierz jako googlebot' nie widzę, żeby były dwa takie tagi na stronie, poza tym strona poprawnie waliduje się w w3c..

Pomyślałem, że chodzi o to, że w ramach serwisu tagi tytułowe i opisy powtarzają się na różnych podstronach.

O to im chodzi?

Powinienem zadbać o to, żeby każda strona miała unikatowy tytuł i opis?

z góry dzięki

Jedna rzecz mnie zawsze zastanawiała: czy description lepiej jak jest unikalny? tzn. nie zawiera kopii treści danej strony. Zawsze jak uzupełniam Description to kopiuje pierwsze dwa zdania z artykułu.

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Jedna rzecz mnie zawsze zastanawiała: czy description lepiej jak jest unikalny? tzn. nie zawiera kopii treści danej strony. Zawsze jak uzupełniam Description to kopiuje pierwsze dwa zdania z artykułu.

Cały system zmierza do tego by każda strona miała wszystkie opisy unikalne (nawet słowa kluczowe).

Zapraszam do Kolbud - Paintball Trójmiasto

Quady Trójmiasto - Galeria Paintball

Imprezy ekstremalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności