Skocz do zawartości

Jak przyśpieszyć ping do google z site map'a

Gość TheTox

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wiecie jak zrobić aby szybciej google indeksowało temat który założył użytkownik ?

na word pressach i innych skryptach indeksacja strony zajmuje google nieco ponad 30 sekund

na forach vbulletin od kilkunastu do kilkudziesięciu minut

pozycja strony, PR nie ma znaczenia tutaj

i czy ping-owanie nie da jakiś skutków negatywnych? tzn czy nie wpadnie się czasem w filtr albo bana się nie oberwie?

ustaw sobie pingowanie sitemapy w cronie 1-5 razy dziennie w zaleznosci od przyrostu tematow i czestotliwosci jej generowania

mozesz tez pomyslec nad dopisaniem funkcji pingujacej kazdy nowo utworzony temat

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

ustaw sobie pingowanie sitemapy w cronie 1-5 razy dziennie w zaleznosci od przyrostu tematow i czestotliwosci jej generowania

mozesz tez pomyslec nad dopisaniem funkcji pingujacej kazdy nowo utworzony temat

To na jakiej zasadzie pinguje Allegro albo inny serwis zakupowy, przecież nie używają programu do pingowania...

Zapraszam do Kolbud - Paintball Trójmiasto

Quady Trójmiasto - Galeria Paintball

Imprezy ekstremalne

Te forum też nie używa (tak zakładam) a czasami nowy temat już pojawia się po kilku minutach, a to dlatego, że forum jest aktywne i roboty odwiedzają bardzo często strony w poszukiwaniu nowych treści.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Te forum też nie używa (tak zakładam) a czasami nowy temat już pojawia się po kilku minutach, a to dlatego, że forum jest aktywne i roboty odwiedzają bardzo często strony w poszukiwaniu nowych treści.

Kumam, tylko dlaczego odwiedzają często?

Imprezy ekstremalne

Mam serwis co potrafi codziennie wysłać kilka tysięcy pingów (każdy do innej podstrony)

Pinguję tak już ponad rok - i zamiast bana mam szybszą i pełniejszą indeksację.

Moim zdaniem ping to najszybszy możliwy sposób.

logosc.png

Nowa odsłona systemu!!! --- Radek Kubera na G+.--- Mój blog: radek.kubera.org

Mam serwis co potrafi codziennie wysłać kilka tysięcy pingów (każdy do innej podstrony)

Pinguję tak już ponad rok - i zamiast bana mam szybszą i pełniejszą indeksację.

Moim zdaniem ping to najszybszy możliwy sposób.

uzywasz ping SEO master?

Imprezy ekstremalne

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności