Skocz do zawartości

BetaNews.pl

feelek

Rekomendowane odpowiedzi

przyjemna grafika, ale ja bym jak nie zmniejszył minimalnie topu to przynajmniej takie zmiany :

2j0ia8i.jpg

po prostu zmniejszyc odległości bo w tej chwili to widzę połowę obrazka z 1 newsa, a mam monitor 22' z 1440x900, to co widzą ludzie z mniejszymi monitorami i rozdziałką?

i dlaczego jak klikam na najnowsze video to mnie przenosi na główną a nie do video?

i właśnie jakich reklam? ja widzę 2 jeśli jesteśmy na podstronie newsa

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Na stronie są tylko dwa boksy reklamowe i nie zamierzamy dodawać więcej. Sami cenimy sobie brak reklam na stronach, ale za coś serwer i łącze trzeba utrzymać... zresztą i tak na razie nie starcza.

Optymalizacja topu pewnie będzie jeszcze dziś, ten problem już zauważyliśmy i za pewne wysokość topu zostanie zmniejszona, chociaż myślimy nad tym aby dla osób z rozdzielczością mniejszą i równą 1024x768 zrobić standardowo zwinięty top :)

W tym newsie jest wytłumaczone dlaczego "najnowsze wideo" nie działa https://www.betanews.pl/2009/11/betanews-pl-wersja-1-1/ a dokładnie chodzi o to że prace nad ważniejszymi rzeczami pochłaniają wiele czasu i nie możemy zgromadzić wystarczającej ilości materiałów wideo aby od razu to udostępnić.

Pozdrawiam.

Zapraszam na stronę https://betanews.pl :)

nie lubie stron gdzie jest więcej reklam jak treści , myśle ze nie tylko ja

może nie popadajmy Xann w aż taki przesadyzm ztym bannerkiem na głównej aczkolwiek ten fatalnie dopasowany kolorystycznie 486x60 pod każdym newsem to klapa i bardziej przeszkadza niż komponuje się ze stroną.

Może warto na początek zbudować dobrą stronę, do której użytkownicy z chęcią by powracali a nie od razu wrzucać reklamy, z których i tak nie ma zarobku.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

No FF 2.0 do najnowszych nie należy,

Taki stary to on też nie jest, u mnie jeszcze długo znajdzie swoje miejsce. Mam też "Mozilla 1.7.13" :)

tu raczej chodzi o to, że obrazek jest rozjechany na boki
Dokładnie tak.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Taki stary to on też nie jest, u mnie jeszcze długo znajdzie swoje miejsce. Mam też "Mozilla 1.7.13"

W wpisie urodzinowym FF jest kilka screenów z poszczególnymi wersjami, pomijając kilka atrybutów CSS i lepsze działanie JS to szczerze powiem że wiele w renderowaniu stron od 1.0 się nie zmieniło... chociaż dziwi mnie właśnie to że ten top w flashu się nie chowa jak trzeba, czyli max-width nie działa pod FF 2.0... musiałbym jednak przetestować te przeglądarki na czystym systemie :)

tu raczej chodzi o to, że obrazek jest rozjechany na boki. ja tylko nie czaje jednego, po co robiłeś wiki i forum na osobnych domenach? nie szło tego zrobic na sub?

To już jest sprawa skomplikowana, musiałbyś poznać historie i całą ekipę, może i to wygląda na małą stronę, ale jednak trochę swojej historii ma :)

Zapraszam na stronę https://betanews.pl :)

nowy portal internetowy w który mam przyjemność współtworzyć.
To jest portal :) Jest to zwykły serwis tematyczny jakich setki w necie...

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności