Skocz do zawartości

BetaNews.pl

feelek

Rekomendowane odpowiedzi

Ja nie dołuję, ale jedynie zwracam uwagą na adekwatne nazewnictwo. Już kiedyś zastosowałem takie porównanie, że portal w swiecie rzeczywistym to port w Rotterdam, a ten serwis o ledwie porcik dla rybackich kutrów i nic więcej :puknijsie:

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@Mion: rozumiem Cie :puknijsie:

Mion nie dołuj człowieka. niech nazywa jak chce

Nie, nie, bardzo fajnie że zwrócił na to uwagę, po prostu mylą mi się nazewnictwa, zresztą ja nie jestem od treści i od reklamy :)

Ogólnie bardziej stosujemy nazwę "Wortal"(Klik), która bardziej pasuje do tego serwisu, prawda @Mion?

Zapraszam na stronę https://betanews.pl :)

Minion chyba powinieneś zmienić zawód na krytyka :puknijsie:

Jak dla mnie grafika się bardzo podoba. A to czy strona będzie miała rację bytu to w sumie zależy od odpowiedniej reklamy i treści. Jest tego w necie od zatrzęsienia. A takie pytanie to na wordpressie stroi ??

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

która bardziej pasuje do tego serwisu, prawda @Mion?
Zgadza się, wortal pasuje idealnie, bo oddaje charakter serwisu.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

yyyy, sorry. przechodzicie na asp a kilka postów wyżej napisałeś, że z reklam nie starcza wam na pokrycie kosztów serwera i domen? czy aby trochę nie pochopnie się tak spieszycie?

Spokojnie, przejście na asp.net jest dopiero w planach i zanim serwis się pojawi na takiej platformie, cms będzie musiał być dopracowany pod każdym względem.

Zapraszam na stronę https://betanews.pl :)

Ale jaki jest sens według Ciebie przechodzenia na asp.net? W php zrobisz wszystko co potrzeba by stworzyć profesjonalny serwis.

Jeśli chodzi o wydajność to to nic nie zmieni. Zresztą w wypadku znacznego ruchu [co wątpię, że nastąpi ] bez rozwiązań sprzętowych się nie obędzie....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności