Skocz do zawartości

pozycjonowanie 19 zł?

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Prządna firma chce pieniądze jak zrobi efekt, zawsze tak był w świecie PO. bynajmniej kilka lat temu tak było jak ostanim raziem tu byłem na innym koncie :L

Nie do końca. Jak jest umowa wtedy sie płaci przed. Skoro jest umowa są jasne warunki. Natomiast w przypadku seo_zza_roga :) to przed efektem ani grosza :)

Teraz jednak slyszalem opinie, że jednak skoro coś dla klienta robię (bo uważam że jestem rzetelny) to liczę za swoją pracę o ile jestem w miarę pewny efektów...

Gdzieś (zresztą z tego forum) czytałem wpis na blogu o tym, że koleś bierze kase bo w końcu jakąś pracę wykonuje, jest rzetelny i dotrzymuje usługi. Ma referencje klientów i dobrą renomę, to czemu ma nie brać przed skoro coś wykonuje. Moim zdaniem to równie zdrowe podejście. (ktoś zna link ?!! )

Zapraszam na mój blog - websem.pl - marketing internetowy i pozycjonowanie!

Kurs pozycjonowania

banner5.png

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

To już ostatni post jaki piszę w tym temacie, gdyż uważam że tego typu dyskusja prowadzi tylko i wyłącznie do jednego. Postawić nas w złym świetle. Póki pracowaliśmy za te pieniądze dla kogoś było ok, jednak gdy chcemy z tym wyjść do ludzi już jest źle.

Panie "abmd73" cisza ? owszem - gdybyśmy chcieli wykonywać zlecenia za kogoś pozostali byśmy przy dotychczasowym układzie.

Jak już wspomniałem wcześniej wykonywaliśmy zlecenia dla firm, większość zleceń otrzymywaliśmy tutaj na forum i paru użytkowników dobrze już znamy. Każdy z naszej 4 posiada własną firmę i przyjmował zlecenia na siebie. Teraz odstąpiliśmy od współpracy z firmami i kierujemy naszą ofertę bezpośrednio do klientów.

Każda szanująca się firma bierze pieniądze po wykonaniu zlecenia.

- owszem, ale nie każdego na to stać, dlatego my oferujemy to samo ale w rozłożeniu na raty. Nikogo nie zmuszamy i nie naciągamy.

Klient otrzymuje wycenę wraz z umową, jeśli się decyduje potwierdza zamówienie. Otrzymuje wtedy proformę do opłacenia w terminie 14 dni.

Zlecenie realizowane jest od razu, najpóźniej następnego dnia po przyjęciu zlecenia. Nie czekamy na kasę. W ciągu tych 14 dni można się rozmyślić, bez żadnych konsekwencji.

Umowa jest zgodna z prawem, zrozumiała i przejrzysta nie ma żadnych haczyków. W umowie zawarty paragraf dotyczący zwrotu całych kosztów w przypadku nie wywiązania się z umowy.

Nie ma żadnych norm dotyczących cen za pozycjonowanie, nikt nie ustala przedziału cenowego. Każdy ma swoje sposoby na obliczenie kosztów.

"Masa robi kasę" - o jakieś masie tutaj mowa - promocja trwa miesiąc - ile umów możemy podpisać w tym okresie? 200 - 300 - 500? w życiu !

Na chwilę obecną mamy 13 zleceń, i nie mamy zamiaru przekroczyć 50 przynajmniej na chwilkę obecną.

Jak już wspomniałem wcześniej jesteśmy małą firmą i znamy swoje możliwości. 50 klientów to nie MASA !

Uważam, iż temat do niczego dobrego nie prowadzi i proszę moderatora o zamknięcie tematu

Odnośnie propozycji Pana "Guszczyna" myślę że jakoś możemy się dogadać.

Bo łatwo dyskutować na podstawie domysłów i spekulacji.

Pozdrawiam wszystkich :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności