Skocz do zawartości

Łot de fak?

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzieś nie dalej jak z tydzień temu ruszyłem ze stroną https://artykulacja.paranormalium.pl/

Zacząłem to lekko linkować, i tak linkuję, linkuję i linkuję... ale Google za cholerę nie chce zaindeksować ani jednej podstrony.

Nie wiem, może to ja jakiś niecierpliwy jestem, ale przecież zaindeksowanie mojego katalogu katalog.paranormalium.pl poszło duuużo szybciej. A tu dalej na zapytanie site:artykulacja.paranormalium.pl jedna wielka pustka.

Czy to ja coś robię źle, czy może raczej powinienem poczekać aż "samo się" łyknie?

A korzystacie może z opcji add url ... wiem, że się podobno nie powinno, że lepiej poczekać zamiast się wciskać i rzucać w oczy, że to i tak niewiele daje, itd. ... ale mi ostatnio (jakieś dwa tygodnie temu) łyknęło stronkę w 3 dni ... a jedyne co zrobiłem to link w stopce na PiO + add url - stronka promowana na prościutkie hasło więc się nawet nad add url nie zastanawiałem :)

Pozdrawiam ;)

Mam przypadek na jednej subdomenie podobny do Twojego... Strona linkowana gdzieś od 20 października, a w indeksie nawet jednej podstrony. Jakieś 2-3 dni od rozpoczęcia linkowania, strona pojwiła się i w cache G i w indeksie, po 1, może 2 dniach jak wypadła tak jeszcze tam nie wróciła... Nic, cierpliwość, cierpliwość itd... :)

Na domenie i innej subdomenie wszystko cacy...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

hmmm, to może warto wykonać mapę strony i zgłosić ją w google w narzędziach dla webmasterów, wtedy indeksuje się z deka lepiej, albo chociaż popinguj trochę domenkę np za pomocą Ping SEO Master i linkuj dalej, efekt prędzej czy później będzie.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Bardzo prawdopodobne, że masz rację, dzis wrzuciłem nową domenę do garnka i zobaczymy kiedy wypłynie. Oczywiście nie mozna tego porównać do testu, bo zamała próbka, ale co mi tam i tak muszę ją zaindeksowac :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności