Skocz do zawartości

Moja nowa strona

macet

Rekomendowane odpowiedzi

Jak dla mnie kolorystyka bardzo fajna nie razi w oczy. Co do formularze to dla mnie jakoś to nie przeszkadza. Tylko ja bym wziął domenę z myślnikiem. Łatwiej było by chyba zapamiętać i wpisywać łatwiej.

Nie orientuje się dokładnie ale chyba i googielek inaczej na to patrzy.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Serwis jednak nie jest zoptymalizowany pod kątem SEO.

-----

Nawet więcej jest pod tym względem źle zrobiony.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Pod Operą 10 top działa. Strasznie duża czcionka na stronie. Jak byś zmniejszył czcionkę byłoby na przykład mniej przewijania.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

mi się podoba i bym niewiele poprawiał :)

a co bym poprawił od razu to pewno dodał bym alternatywną nawigację w linkach html tego głównego menu flashowego, takie linki html można by pyknąć np na samym dole.

w title po co Ci nazwa domeny ? i tak za długie te tile, a wpakowałeś jeszcze domenę niepotrzebnie

tekst faktycznie ciut ma przy dużą czcionkę

przydałaby się jakaś taka dyskretna obwiednia dla głównego bloku z tekstem, by nieco zarysować konstrukcję blokową strony, obecnie wydaje się jakby to z deka zawieszone w próżni...

pola formularzy faktycznie przydałoby się z deka podrasować kolorkiem, bo na tej kolorystyce biały nieco razi

style powinny być w zewnętrznym pliku css i analogicznie js, rozmiarów obrazków tak się teraz nie ustawia ;)

brakuje wielu title w linkach, w obrazkach altów podobnie

za dużo tych span'ów, większość można zredukować i posłużyć się dziedziczeniem w stylach, wtedy będziesz miał lepszy współczynnik tekstu do kodu

meta też można podrasować ;)

to tak na szybko co rzuciło się w oko, a tak poza tym, to fajny top, nie lubię flasha na www, ale ten w ramach wyjątku przyzwoity.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności