Skocz do zawartości

Google mówi :sorry...

Deletor

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem co z tym fantem zrobić... Google wprowadziło jakiś system anty robotom, ale jak widać nie do końca mu się to sprawdza.

Siedzę sobie googluje i nagle:

We're sorry...

... but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.

See Google Help for more information.

Trzyma się to już kilka godzin. Nie korzystałem z żadnego robota, po prostu jak człowiek biegałem sobie po googlach i czegoś szukałem.

Wcześniej pojawiło mi się to kilka razy ale poczekałem kilka min i wszystko chodziło jak należy, a dziś google focha strzelił...

Zdarza się to też wam?! Bez google nie ma roboty :/

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Co dziwne na FF miałem zablokowane G a na IE chodziło bez problemu. Captha też nie mogłem wpisać, nie było takiej opcji. Co jest dziwne że zabezpieczenie pod skrypty i roboty wyłapuje normalne googlowanie bez żadnego jakiegoś nadmiernego wyszukiwania. Chyba trochę za mocno ograniczyli możliwości.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności