Skocz do zawartości

Ile zarabiasz w internecie?

takun

Zarabianie na programach partnerskich  

279 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ile zarabiasz w internecie za pomocą programów partnerskich na miesiąc?

• mniej niż 50 zł
      31
    • 50-200zł
      17
    • 200-500zł
      12
    • 500-1000zł
      14
    • 1000-2000zł
      12
    • 2000-5000zł
      23
    • 5000-10 000zł
      11
    • powyżej 10 000zł
      17

Rekomendowane odpowiedzi

u mnie na forum strasznie lockerz sie reklamuja, musisz sprobowac - bo widocznie warto

Bo to polega na tym, by nabić w butelkę jak największą liczbę użyszkodników...

Ile zarabiasz w internecie za pomocą programów partnerskich na miesiąc?

A gdzie jest opcja "Nie korzystam z PP"?

żaden przedział się jakoś nie wybija.
Dlatego że internet nie jest jakiś wyjątkowy. Tak jak wszędzie, znajdą się tacy co zarabiają mało, ale i tacy co zarabiają dużo.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Przyznam że jestem zaskoczony tą ankietą. Zapewne osoby które zobaczyły wyniki bez głosu zaliczają się do tych którzy zarabiają poniżej 50 zł lub nic, lub są w fazie inwestycji. Ale to co mnie zaskoczyło to ilość osób powyżej 10 tyś zł. Zastanawia mnie czy to jest realny wynik, niemniej jednak ankieta wypada pozytywnie :wacko:

Jasne że realny :)

Znam człowieka co z samego adsensa klepie 10-11k miesięcznie :)

Ma zwykłe konto adsense, czy jakaś specjalna umowa z Google, słyszałem że są konta premium, ale zupełnie nie wiem co to jest i na jakich zasadach można stać się właścicielem takiego konta. Może ktoś wie?

słyszałem że są konta premium, ale zupełnie nie wiem co to jest i na jakich zasadach można stać się właścicielem takiego konta.
Raczej nie sa osiagalne dla zwyklego smiertelnika :) Konta specjalne maja duze serwisy typu wp, onet, gazeta.pl.

FiKaS, 4k$ to dla ciebie smieszne pieniadze :)? Jeszcze w obecnych czasach gdy stawki w AS nie powalaja na kolana :D

Ze dwa lata temu to przyznalbym ci racje poniewaz na glupich opisach gg mozna bylo wyciagnac powyzej 2k $ ale obecnie jest to nie realne;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

takun, z kiepskiej tematyki typu opisy gg? Nie ma szans :) Z pustego nawet Salomon nie naleje :)

Niestety lata świetności AS na stronach z kiepskim trafikiem już się skończyły :D

A więc raczej wiara tu za dużo nie pomoże :P

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności