Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

@novum: nie chcę składać obietnic bo często wychodzą nowe rzeczy które opóźniają premierę. Staramy się żeby aktualizacja (a właściwie premiera nowego Stat4Seo) miała miejsca jak najprędzej.

@arve_lek: system został przebudowany - napisany od zera. Całość oparta na Symfony 2. Kilka nowości + lepsza budowa kodu pozwoli nam na szybsze jego rozwijanie. Trzeba było zrobić krok do tyłu, żeby później móc szybko iść do przodu.

logo-stat4seo-blue-small.png

Czyli będzie to płatne dla obecnych użytkowników +30zł?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

system został przebudowany - napisany od zera. Całość oparta na Symfony 2. Kilka nowości + lepsza budowa kodu pozwoli nam na szybsze jego rozwijanie. Trzeba było zrobić krok do tyłu, żeby później móc szybko iść do przodu.

ok przebudowany, ale jaka z tego korzyść dla klienta, bo że korzyść dla twórców to wiadomo

przydałoby się napisać co będzie ze strony użytkownika

MULTIKONTO

Panowie poczekajcie az to bedzie gotowe i cennik też - zadajcie pytania zanim cokolwiek zostanie zrobione ... to nei ma sensu.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Luz Paweł przecież ja nie płacze o kasę, tylko się spytałem, bo ktoś wyżej tak napisał.

Czekam cierpliwie... ... ... ... ... długo jeszcze?

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• 3 miesiące temu...

Chciałby w wielu frazach przy danej stronie zmienić częstotliwość sprawdzania np. z codziennie na co 3 dni.

Można zrobić to pojedynczo: edytować frazę i ustawić częstotliwość. Jednak dla większej ilości fraz to bardzo czasochłonne.

Jak zmienić to ustawienie dla większej ilości fraz za jednym razem?

• 2 tygodnie później...

Termin zakończenia umowy to tylko pusta informacja, zostało to wprowadzone dla wygody by mieć datę na widoku. Później miało to zostać wykorzystane do różnych warunków (wstrzymane autofaktur czy naliczania płatności, wstrzymywanie monitorowania danej strony/usuwanie jej itp. itd.) ale wciąż w tym temacie nic nie wiadomo.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

• 3 tygodnie później...

Dla jednego z projektów mam ustawioną metodę sprawdzania na standardową czyli kwota za frazę dzielona jest na ilość dni i są codzienne opłaty cząstkowe. Nie wiem tylko skąd (i dlaczego) dzisiaj w podsumowaniu rozliczenia niektóre kwoty są przekreślone i obok są wpisane nowe (3-4 x niższe) w czerwonym kolorze. Nie mam pojęcia skąd to się wzięło, przeklikałem projekt i ustawienia, ale nie rzuciło mi się w oczy nic do ustawienia co mogło by mieć na to wpływ. Pomożecie?

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www