Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

ona chyba była już jakis czas temu, ale tak "po cichaczu", bez mailingu. Jeśli się nie mylę (skleroza już ;) ) to chodziło o "mapki", bo nie zawsze zliczało. Miałem ten problem dla kilku fraz i przypadkiem wszedłem wówczas na forum i była aktualizacja do pobrania, teraz coś tam w niej chyba dorobili, ale nie wiadomo co ;) w sumie jeden grzyb, byle działało.

@jimmi: związana głównie z nowymi mapkami w Google. Opublikowaliśmy ją na forum najpierw bez mailingu bo były duże zmiany w silniku sprawdzania pozycji, po tym jak została pobrana przez pierwsze osoby i wszystkie ew. błędy zostały poprawione poszedł mailing :)

ps. poprawione też zostało sprawdzanie SITE bo nie zawsze działało

logo-stat4seo-blue-small.png

@stat4seo jak możesz to odpisz na email...

@duchu0 funkcjonalności jest wiele do wprowadzenia, tylko szkoda, że od roku nie jest rozwijany serwis... staną w miejscu i na całe szczęście jeszcze poprawki funkcjonują prawidłowo :)

• Like 1

Co to znaczy "dalej urlopujesz" ? Jestem na urlopie od 19 do 29 października i odpowiadam tylko na ważne wiadomości. Przykro mi ale nie zaliczyłem do tej kategorii Twojej - bo nie jest pilna. Nie mniej odpowiem Ci tutaj: niestety ale nie mogę wprowadzić zaproponowanej przez Ciebie funkcjonalności do Stat4Seo w tym momencie. 

Jak tylko uda nam się wypuścić nową wersję będziemy starali się implementować wszystko to co ogół użytkowników uzna za potrzebne/fajne.

Wprowadzanie funkcjonalności która przydaje się tylko jednemu użytkownikowi (bądź nawet kilku) z czasem powoduje chaos. Dodam, że zaproponowaną przez Ciebie opcję może zrealizować dla Ciebie tak naprawdę każdy programista podpinając się pod bazę Stat4Seo, która nie jest w żaden sposób "kodowana/chroniona".

Jeżeli będzie zapotrzebowanie pomyślimy w przyszłości o opcji "wtyczek".

logo-stat4seo-blue-small.png

To może inni się wypowiedzą czy taka funkcjonalność nie jest przydatna?

Chciałem, aby w systemie powstała funkcja która rozsyła mailing do klientów:

a) którzy nie zapłacili faktury, zawsze wtedy kiedy odpalimy mailing tego typu (wiadomość definiowana, a do niej faktura w załączniku)

B) mailing do użytkowników - zwykłe mass info do klientów (np. życzenia świąteczne, ważne zmiany i informacje)