dodajfoto.pl Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 trochę drogi ten skrypcik, ale myślę że niedługo zakupie bo zaczyna mi się on podobać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 3 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 200zł za narzędzie tego kalibru ? Tanio jak barszcz Do tego super support i wykonanie Działa fenomenalnie, a zakup tego skryptu to nie koszt a inwestycja ! miłego wieczoru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palma Opublikowano 5 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2010 Święta tuż tuż może jakiś rabat przed świętami ?? pozdro Palma Fryzjer Rybnik , Serwis Rybnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowywseo Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Nigdzie nie doczytałem jaką wydajność ma ten skrypt: 1000, 5000 czy może 10k słów dziennie przy sprawdzaniu do 5 strony wyników? Testowałem kilka skryptów i niestety wiele miało problemów z obsługą dużej liczby słów kluczowych. Objawiało się to na kilka sposobów np: nie można się było zalogować do panelu jak skrypt pracował albo pozycje były sprawdzane raz na 3 dni. Czy ktoś testował ten skrypt pod tym względem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osprey Opublikowano 11 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 co minutę wywołanie crona, więc 60 wywołań na godzinę. Zależy czy sprawdzasz pozycję 1-10, 11-20, 21-30 itd. czy po prostu 1-100 masz albo (w najgorszym wypadku) 10 wywołań na frazę albo 1. Łatwo policzyć ile fraz sprawdzisz na dobę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 11 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2010 Osprey, nie masz racji ponieważ jeżeli liczba fraz do sprawdzenia będzie większa niż teoretyczny limit na dobę (który tak naprawdę nie istnieje) skrypt przy jednym wywołaniu cron będzie realizował odpowiednio więcej zapytań. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowywseo Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Mela w teorii wszystko ładnie wygląda Jednak czy ktoś testował ten skrypt np dla 2k słów sprawdzając miejsca do 50 pozycji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stilly Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Czy ten skrypt jest zakodowany ioncube itp? Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carnagge Opublikowano 12 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 Ja bym proponował przygotować drugą wersję tego skryptu pozbawioną tych wszystkich opcji biznesowych np. wyceny fraz itp. i sprzedawać nieco taniej Byłaby to taka wersja do użytku domowego, a nie biznesowego Narzędzie wygląda fajnie, ale trochę mi szkoda kasy na funkcje z których nie będę korzystał, a potrzebuje jedynie sprawdzać pozycję moich własnych stronek. Fajnie jakbyś pomyślał o takiej drugiej podstawowej wersji skryptu Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 12 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2010 nowywseo i dlatego odpowiedziałem tylko na to co pisał Osprey. Napiszę posta na forum systemu stat4seo (zamkniętym) może ktoś odpowie i wkleję tutaj odpowiedź bądź poproszę go o wypowiedź. stilly, tak skrypt jest zakodowany ionCube. Nie mam innego wyjścia niestety. Carnagge - ja bym raczej powiedział, że płacisz za wersję podstawową, a wszelkie pozostałe funkcjonalności dostajesz gratis Ponieważ wcześniej skrypt był w tej samej cenie (tj. od 5 miesięcy - 200zł netto), a nowości wciąż są i będą dodawane. Ale zastanowię się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Ja bym proponował przygotować drugą wersję tego skryptu pozbawioną tych wszystkich opcji biznesowych np. wyceny fraz itp. i sprzedawać nieco taniej Byłaby to taka wersja do użytku domowego, a nie biznesowego Narzędzie wygląda fajnie, ale trochę mi szkoda kasy na funkcje z których nie będę korzystał, a potrzebuje jedynie sprawdzać pozycję moich własnych stronek. Fajnie jakbyś pomyślał o takiej drugiej podstawowej wersji skryptu faktycznie brakuje tańszej oferty dla nie biznesowych klientów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_25 Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Jednak czy ktoś testował ten skrypt np dla 2k słów sprawdzając miejsca do 50 pozycji? na moje to bardziej powinieneś się martwić o swoją maszynę a nie skrypt barankiewicz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Nooo Panowie 244zł brutto to nie fortuna pieniędzy - a dostajesz kompletne narzędzie, gdzie wcale nie musisz podpinać swoich klientów a same swoje stronki... Warto inwestować w tego typu narzędzia bo to jest podstawa w pozycjonowaniu. Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 nie jest drogo, fakt podobne narzędzie w web-tools.pl kosztuje dokładnie drugie tyle jednak dla tych którzy nie będą korzystać z rozbudowanych funkcji np. kosztorysowania tańsza wersja by się przydała FiKaS, jakby tanio nie było, chce się mieć jeszcze taniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2010 jak chce sie zarobić, trzeba mieć świadomość, że trzeba ponosić pewne koszty. A Ci co myślą że się tylko zarabia to długo nie ciągną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi