Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

nie ma :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Zaglądamy na forum aczkolwiek błędy zawsze prosimy zgłaszać mailowo: kontakt@stat4seo.pl

Co do błędu 404 to czy po wejściu pod adres tego proxy też jest błąd 404 ? Jeżeli tak to trzeba pisać do hostingu gdzie te proxy postawiliśmy - dlaczego zwracany jest błąd 404 mimo, że plik fizycznie na serwerze jest.

logo-stat4seo-blue-small.png

• 2 tygodnie później...

Mam takie pytanie dotyczące działania systemu.

Rozumiem, że zasada działania monitoringu polega na wyszukiwaniu ciągu znaków (adresu monitorowanej strony) w wynikach wyszukiwania. Czy jednak ten adres wyszukiwany jest rzeczywiście w polu adresu, czy może ogólnie w całym snippecie?

Do tego pytania skłoniła mnie sytuacja, w której stat4seo pokazuje pozycję mojej strony w google, a sprawdzając ręcznie widzę, że na tej pozycji jest całkiem inna witryna, ale w jej snippecie w opisie znalazła się moja monitorowana domena.

Moje skromne przemyślenia na temat pozycjonowania próbuję przedstawiać na blogu -> https://blog.karlosky.pl
Osoby zainteresowane współpracą w zakresie SEO zapraszam na stronę www.topmaker.pl oraz https://pozycjonowanie-bialystok.pl

a masz zaznaczone dopasowanie ścisłe czy nie ?!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...

Można spodziewać się wersji anigielskiej softu? Jeśli tak to kiedy?

takie pytanie padlo juz 2 lata temu na forum stat4seo, wiec nie licz na to ;)

a teraz pytanko do autora

mam kompletnie losowe wyniki. sprawdzam google.com - frazy w usa. pokazuje mi np stat4seo 1 miejsce, a sprawdzajac z ip usa, z proxy prywatnych, vps w stanach, strona nie jest nawet top20. to nie jest jedyny przypadek, mam kilkanascie stron z takimi roznicami. np pokazuje 1, jest 10, pokazuje 22 jest 14. i to nie ze jakos raz sie zdaza, ale praktycznie zawsze. jak pokaze prawidlowo to jest sukces.

uzywam proxy z proxymarket

jakis pomysl dlaczego tak jest?

wersja 6.7.1

pozycjonowanie - interwencja