Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...

Ostatnio występują jakieś problemy z proxy czy to tylko u mnie?

Dodaje 200 publicznych proxy, które w Proxy Checkerze pokazują status OK w stat4seo zaś sypie błędami

Edytowane przez Stanleyek

Kontakt: gg:7910861, PW
Zapraszam do sklepu: Sterkowski.pl - Czapki i kapelusze na każdą głowę :-)

Moim zdaniem nie będzie... oni raczej będą sprzedawać nowy produkt, aniżeli rozwijać stary ;) przynajmniej ja bym tak zrobił, a sądząc po czasie "rozwijania" starej wersji tak to będzie wyglądać :]

• Like 1

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Czy to awaria? Przestało mi dzisiaj pobierać pozycje... macie podobnie? Co może być przyczyną? Odświeżałem już chyba na wszystkie możliwe sposoby. Tak jak by zblokowało CRON ponieważ oron reszta stoi cały dzieństatnie jego pobranie miało miejsce o godzinie 01:09 i miałem pozycje dla 4 stron. Reszta stoi cały dzień

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Mam problem po aktualizacji PHP do 5.5 -> ionCube sobie nie radzi; jest jakaś poprawka na to? Czy może jakaś ostatnia aktualizacja niweluje ten problem? Problemem jest fakt, że nie wiem jaką wersję Stat4Seo mam zainstalowaną :D

Fatal error: The file /ciach/ was encoded by the ionCube Encoder for PHP 5 and cannot run under PHP 5.5.
 Please ask the provider of the script to provide a version encoded with the ionCube Encoder for either PHP 
5.3 or PHP 5.4 or PHP 5.5. in Unknown on line 0

btw. administracja mogłaby coś zrobić w końcu z tym rozciąganiem forum przy wstawianiu kodu ;)

@MaxPan - co by nie spamować - to nie powinno działać automatycznie? :) Nie wierzę, że IPS jakiegoś fixu na to nie wypuścił :)

Edytowane przez Xemix