Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

Aramin jeśli wszytymi innym działa, Tobie nie, to jak myślisz gdzie jest przyczyna?

Napisać że taki i taki plik nie otwiera się.

Ale znając życie i analizując Twoje wcześniejsze posty nie tylko w tym temacie obstawiam, że Ty coś nie tak, nie tam wgrywasz. Nie robisz aktualizacje tak jak napisano w instrukcji.

• Like 1

A więc mam aktualną wersję 7.8 i proxy jak blokowało tak blokuje dalej. Dzisiaj sprawdziło mi dwóch klientów i niestety dalej ani rusz - wszystkie proxy zablokowane.

Pakiet proxymarket 5 proxy pod google - do końca ubiegłego roku działało idealnie.

Może znowu coś u mnie nie tak? Doradźcie coś proszę...

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

Prędkość sprawdzania - nie widzę i nigdy nie zmieniałem tej opcji (o ile występuję)

częstotliwość sprawdzania mam ustawione co 1 dzień

sposób sprawdzania - sprawdzanie optymalne

generalnie nic nie zmieniałem, a do końca roku działało pięknie, a ostatnio blokuje mi te proxy :-( zresztą nie tylko u mnie występuje ten problem bo został on poruszony na forum stat4seo jednak nikt go tam nie rozwiązał.

Firma VECTRUM

Dla chcących sprzedać auto polecam - Skup samochodów Poznań

• 3 tygodnie później...

Cóż, zastanawiałem się nad tym ale jak wtedy mają się prezentować wyniki ?

Dla mobile mogą być inne frazy, inne stawki itp.

Prawdopodobnie na ten moment będzie tak, że monitorowanie strony w mobile to oddzielny projekt w panelu.

Być może w nowej wersji zrobimy to jakoś prościej lub chociaż umożliwimy kopiowanie strony z frazami.

logo-stat4seo-blue-small.png

@stat4seo - przymierzam się do kupna skryptu do monitorowania pozycji - czy byłbyś otwarty na kod rabatowy tak jak np w blackfriday 15 % ? :)

Darmowepozycjonowanie.info - przydatne informacje na temat pozycjonowania stron w wyszukiwarkach

Katalogus.pl - jak katalogować stronę i jak znaleźć wartościowe i ciekawe katalogi ?

Informacje i porady biznesowe dla początkujących i doświadczonych przedsiębiorców - Pasjabiznesu.pl