janekszeryf Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 Zainwestuj w 10 proxy z buyproxies, bez problemu ogarnia sprawdzanie 500 fraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duchu0 Opublikowano 16 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2015 A to ciekawe bo ja korzystam z proxygen i nie widzę żadnych problemów przy sprawdzaniu pozycji Moja pierwsza aplikacja na iOS - Zysk z faktury VAT Apple = mac-world.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Mam problem... Kilka stron mam w mapach a system zlicza wyniki z poza map. Też ktoś ma coś podobnego? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Witam, u mnie tosamo, powodem jest to że link przy pozycji na mapie nie prowadzi do strony internetowej a do strony z wynikami wyszukiwania... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 E tam głupoty opowiadasz... sprawdź dobrze... u mnie strona która jest w mapach ma link pod napisem "Witryna" Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 u mnie też gdy sprawdzam pozycje lokalnie na kompie, ale gdy korzystam z swojego skryptu do sprawdzania pozycji to dzieje się tak jak opisałem... Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 To czy to sprawdzasz? Co pokazuje ci tablicę wyników podczas sprawdzania? Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nowy 12 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 to mój autorski skrypt. Dotychczas przy mapach wyświetlał się URL strony, teraz mam tylko odnośnik np: https://www.google.pl/search?q=wyposa%C5%BCenie+sklep%C3%B3w&ie=&oe=#q=wyposa%C5%BCenie+sklep%C3%B3w+krak%C3%B3w+%22ABM+SA%22+Krak%C3%B3wi nr telefonu Pozycjonowanie i optymalizacja stron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 23 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 Aktualizacja jest już na forum Stat4Seo do pobrania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 23 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2015 A jednak był problem Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Działa wam teraz sprawdzanie pozycji z proxy? U mnie na obu licencjach siadło sprawdzanie, proxy pokazuje, że zbanowane, tymczasem w sb sprawdzam proxy śmigają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 8 Października 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Działa, działa! Gdyby było inaczej to o 10 miałbym już zapchaną skrzynkę mailową Jeżeli nie uda się zlokalizować problemu zapraszam do kontaktu na: kontakt@stat4seo.pl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekszeryf Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Działa, wina proxy z buyproxies coś je dziś niespotykanie szybko banuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Też jadę na proxy z buyproxies i większość dni jest takich, że sprawdza elegancko, ale bywają takie kiedy proxy są szybko banowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik^Morski Opublikowano 10 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2015 Odnośnie proxy do Stat4seo to każdemu polecam rozwiązanie, które sam stosuję - własny VPS z odpowiednią ilością IP a wszystko podpięte na https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=squid+proxy+konfiguracja I od lat przestałem "sprawdzać czy sprawdziło", bo w 100% jest zawsze OK Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi