Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam użytkowników Stat4Seo na nasze wewnętrzne forum - do działu "Informacje Systemowe".

Utworzyłem tam dzisiaj nowy temat dotyczący systemu i byłbym wdzięczny za odpowiedzi :)

ps. piszę tutaj bo chcę dotrzeć do jak największej grupy użytkowników ale jednocześnie nie chcę rozsyłać mailingu do klientów.

Witam.

Troszkę długo czeka się na odpowiedź na tym wewnętrznym forum...

• 1 miesiąc temu...

Chyba wszyscy mają, znowu coś proxy zaczęli blokować.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

@mlody0072: nie, problem nie dotyczy wszystkich tylko przede wszystkim użytkowników korzystających z proxy z proxymarket.pl oraz proxylive.pl. Jeżeli ktoś korzysta z proxy serwerowych lub prywatnych, bądź też (jak dotąd) proxygen.pl to problemy się nie pojawiają. W przypadku proxygen.pl może nastąpić spadek szybkości sprawdzania, ale nie powinien być drastyczny.

Szukamy sposobu żeby to złagodzić ale ciężko tu będzie o rozwiązanie z naszej strony bo skrypt potrzebuje sprawnych proxy do pracy.

logo-stat4seo-blue-small.png

użytkowników korzystających z proxy z proxymarket.pl

OT: Z proxy proxymarket.pl korzystam cały czas do harvestowania  i nie ma problemu z ich działaniem : https://www.forum.optymalizacja.com/topic/142775-startup-proxymarketpl-szybkie-proxy/?p=1469312.

===

Przed chwila sprawdzałem ... i jednak fakt jest niestety taki, że działających w pakiecie proxymarket jest znacznie mniej niż kiedyś :(

Edytowane przez Mion

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii