cinmar Opublikowano 6 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 właściciel ma chyba za dobrą posadę albo jakiś złoty biznes bo nikt przy zdrowym podejściu by nie olał takiego projektu. Więc nie ma szans czekać na nową wersje bo takowa się nigdy nie pojawi ani OCR w stat4seo. 1 "Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 A czy właściciel projektu, przepisuje w ogóle licencje? Wysyłałem dwa maile i zero odzewu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 @golum z jakiego adresu email? Tak, odpisuje, codziennie i na bieżąco. Zazwyczaj jeżeli ktoś nie dostaje odpowiedzi to dlatego, że ma problem z pocztą - a ja dostaje zwroty wiadomości... Daj znać to sprawdzę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 24 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 (edytowane) @stat4seo Poszedł priv i jeszcze raz wysłałem z gmaila. Edytowane 24 Marca 2017 przez golum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 sprawdza wam dzisiaj bez zarzutów? pytam bo u mnie 10% sprawdzone a zwykle do godziny 8:00 było 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Idzie jak zwykle, ani szybciej, ani wolniej. Nie widzę zmian. Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 @droopy jakie masz proxy (i skąd)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Wszystko bez zmian (Proxy serwerowe). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp7 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 ok, teraz widzę na drugim monitoringu tam gdzie proxy serwerowe że jest ok, czyli lecą bany na publiczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rockstar Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dzień jak co dzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlody0072 Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Na publicznych proxy google przykręciło śrubę wczoraj od godziny 14-15 widoczny spadek wydajności proxy. Jak wiadomo w nocy się to pogorszyło bo wszystkie sprawdzarki ruszyły do boju. Trzeba czekać może wróci do normy jak co rok ten sam cyrk od Google Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 @kamilp7 mam proxy serwerowe i publiczne, z proxymarket, dramatu nie ma. Polecam gry dla dzieci na Androida i iOS: Puzzle dla dzieci, kolorowanki dla dorosłych iTunes, i coś dla miłośników szybkich gier - The Square puzzles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asseq Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Mam problem z nowo dodanymi frazami/stronami - pokazuje ciągle zero mimo że na pewno są inne pozycje (top3), wszystko poprawnie dodane, inne strony normalnie pokazuje, jakiś pomysł co może być nie tak? Ranking oczyszczaczy powietrza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar4 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 A nie masz włamu na stronę? Też tak miałem, jak Google przykleił łatkę o niebezpiecznej domenie. Sprawdź ten sennik! Instrukcja-PDF.pl Tworzenie stron www - damtox.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golum Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Jak wam dzisiaj działa sprawdzanie pozycji? Bo dzisiaj coś się stało i pozycje całkowicie nie pokrywają się z rzeczywistymi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi