Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

Jest jakiś problem, u mnie tak samo zera.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tez mam zera ... ale zdązyłem juz opierdolić dostawce :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Brawa dla autora za szybką reakcję ?

Przy okazji taka luźna propozycja. Wiem że to nie takie "polskie" ale chyba większość czułaby się pewniej jakby jednak był ten abonament, może w postaci co rocznej opłaty w której mieściłyby się te roczne poprawki, aktualizacje etc., nawet w momencie gdyby nic nie trzeba by było robić to i tak świadomość że support czuwa nad systemem jest kojąca:) Przynajmniej Łukasz miałby dodatkową motywację do działań, bo czasami może lekko zmrozić pojawiająca się świadomość, że kiedyś mu się zwyczajnie nie będzie chciało czegoś poprawić...

Edytowane przez kamilp7
  • Like 1

47 minut temu, kamilp7 napisał:

Brawa dla autora za szybką reakcję ?

Przy okazji taka luźna propozycja. Wiem że to nie takie "polskie" ale chyba większość czułaby się pewniej jakby jednak był ten abonament, może w postaci co rocznej opłaty w której mieściłyby się te roczne poprawki, aktualizacje etc., nawet w momencie gdyby nic nie trzeba by było robić to i tak świadomość że support czuwa nad systemem jest kojąca:) Przynajmniej Łukasz miałby dodatkową motywację do działań, bo czasami może lekko zmrozić pojawiająca się świadomość, że kiedyś mu się zwyczajnie nie będzie chciało czegoś poprawić...

na tej stronie mozna wesprzeć wpłatą - https://www.stat4seo.pl/faq.htm

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 9 miesięcy temu...

Działa. Używam jako jedeen z kilku monitoringów ponieewaz ma rzeczy, których inne nie maja :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

W Stat4seo przestały działać wykresy wyświetlane w Adobe Flash Player. Na stronie Adobe jest napisane, że nie obsługuje już Flash Playera i blokuje uruchamianie Flash Playera od 12 stycznia 2021 r. Trzeba pogodzić się z brakiem wykresów, czy da się coś zrobić?

ekreacja.png

Świadczymy usługi pozycjonowania i tworzenia stron WWW - www.e-kreacja.pl