Skocz do zawartości

[startup]Monitoring pozycji/Panel klienta - Stat4Seo.pl

stat4seo

Rekomendowane odpowiedzi

Polecam SeoHost, mam od kilku lat i zero problemów. Przestrzegam natomiast przed Cyberfolks (wcześniej Hekko) gdzie miałem wcześniej Stat4Seo. Kazali mi praktycznie z dnia na dzień spadać z monitoringiem, co było wtedy bardzo stresujące, bo na szybko musiałem szukać innego hostingu i przenosić cały system (wtedy przeniosłem się do SeoHost).

• 5 miesięcy temu...
  • Like 1
  • Haha 1

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• 1 miesiąc temu...
  • 7 miesięcy temu...
W dniu 19.09.2023 o 00:03, Anmato napisał(a):

W 2024 będzie aktualizacja z API do KSeF?

nie, ale będa inne ficzery ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@Anmato to się jeszcze okaże, będę się musiał zorientować ile osób z modułu faktur korzysta i czy "warto" go rozwijać. Jeżeli będzie zainteresowanie to tak.

--- 

Dzisiaj została opublikowana nowa wersja, przede wszystkim przepisana zgodnie z PHP7 oraz PHP8 co niestety wymagało dużo pracy. Posiada również drobne poprawki i usprawnienia.
W nowej wersji umożliwiono również w pełni samodzielne przenoszenie licencji na nowy adres czy też nowy serwer – nie wymaga to już kontaktu z nami. Poza tym nie ma żadnych rewolucyjnych zmian.

Jeżeli okaże się, że nadal jest zainteresowanie aplikacją Stat4Seo, przygotowane zostaną kolejne zmiany:
- zupełnie nowy wygląd aplikacji, w tym przystosowanie jej do urządzeń mobilnych
- wykresy pozycji (nie wymagające Flasha)
- nowe opcje zliczania pozycji (w tym mapkowych bez adresu strony)
- aktualizacja modułu faktur do nowych wytycznych itd.

Jest to również pierwsza odpłatna aktualizacja w historii Stat4Seo (czyli od 2009 roku).

Platforma do zakupu aktualizacji Stat4Seo (jak i również zarządzania licencją) jest dostępna pod adresem:
https://sklep.stat4seo.pl/

Edytowane przez stat4seo
  • Like 3

logo-stat4seo-blue-small.png