FiKaS Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Klikasz na + przy tym plasterku z napisem zakres ? I wtedy sobie tworzysz jak chcesz 1-3 / 4-6 / 7-10 , 1-5 / 6-10 , 1-10 etc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
titaN Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 (edytowane) Gdybym miał ten "+" to by nie było problemu, ale nie mam go tam E: pomoc supportu na gg - problem rozwiązany, szybko - po raz kolejny. Edytowane 2 Listopada 2010 przez titaN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzepa Opublikowano 2 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 Ma ktoś może nr GG do Meli?? Kiedyś miałem, ale niestety usunąłem - proszę o pomoc na PW. Szukasz najlepszej chwilówki? Na https://chwilowkiranking.pl/ znajdziesz aktualne zestawienie ofert, porównasz warunki i wybierzesz tę idealną dla siebie – szybko, bezpiecznie i wygodnie. Zajrzyj już teraz i skorzystaj z profesjonalnego wsparcia w wyborze najlepszej pożyczki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 2 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2010 https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...st&p=750195 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 25 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Nie wiem czy 'bug' był już zgłaszany - nie chce czytać mi się całego tematu. Chodzi o to, że jeśli mamy sporo fraz to wygenerowanie wykresu dla nich wszystkich jest niemożliwe. Tzn. wykres się generuje ale jest nieczytelny. Np. 28 słów kluczowych powoduje, że ich lista zajmuje 99% pola przeznaczonego na wykres a sam wykres ma z 3 mm wysokości. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Mam pytania. Jedno do autora a drugie ogólne 1. Jak wygląda sprawa z IP, czy można przenosić skrypt pomiędzy serwerami (czy taka zmiana IP jest darmowa/limitowana/itd)? 2. Czy przy obecnych "cyrkach" w Google skrypt sprawdza dobrze pozycje stron :>? Z góry dzięki za odp Przeglądałem demo skryptu i jak na razie to chyba jedna z lepszych opcji Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 To odpowiem jako autor skryptu Jeżeli chodzi o pierwsze pytanie, to jak najbardziej jest taka możliwość - można nieodpłatnie przenieść licencję na inny IP/domenę. Niema też limitów co do ilości tych operacji. Co do drugiego pytania, to aktualna wersja systemu bez problemu radzi sobie z tym co serwuje Google, zarówno z wynikami organicznymi jak i Google Maps. Mam nadzieję, że ktoś jeszcze skusi się na odpowiedź na Twoje pytanie, aczkolwiek odkąd powstało forum systemu Stat4Seo, 99% dyskusji, sugestii, informacji o aktualizacjach, czy też zgłaszanych problemów trafia właśnie tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siler Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 jeśli dasz sprawdzanie co 100 to wyniki są dobre w jakiś 50 %, jeśli dasz sprawdzanie co 10 to sprawdza bardzo dobrze - przynajmniej u mnie tak jest Pozycjonowanie stron WWW: SEMstudio.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Dzięki za odp Raczej planuje dać sprawdzanie co 10 wyników. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
My4tic Opublikowano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2011 Również polecam. Działa bez zarzutu. SEO BulletProof VPS. Załóż konto na dropbox. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
5il3nt Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Również polecam. Dobry i szybki support Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@ł Opublikowano 15 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2011 Od tygodnia sam też korzystam z tego skryptu W sumie żałuje że dopiero teraz go kupiłem bo uważam że za tą cenę warto Całość solidnie wykonana i bardzo intuicyjna. Michał KryńskiZapraszam na moje forum akwarystyczne ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
segat Opublikowano 18 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Witam. Pytanko mam takie: w stopce widnieje info "-10%" czy nadal obowiązuje jakaś zniżka 10-procentowa ? Jaki kod należy wpisać w zamówieniu aby ją uzyskać ?(o ile jest offcourse ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stat4seo Opublikowano 18 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zapraszam do kontaktu na lukas.maz@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuser Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Używam skryptu od 3 dni i szczerze polecam. Miałem problem z instalacją, ale szybka wymiana maili z autorem i skrypt zainstalowany. Szczerze polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi