Skocz do zawartości

Filtr- ryzyko?

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Proste pytanko. Jeśli subdomena dostaje filtr lub bana, to jakie lub czy jest zagrożenie dla domeny głównej? :)

Jak najbardziej. Dostałem filtr na domenę główną i subdomenę(przez subdomenę), ponowne rozpatrzenie dot. głównej domeny, nie pomogło ściągnięcia filtra, dopiero po rozpatrzenie ponownym subdomeny, ściągneli z głównej i subdomeny.

W wolnej chwili zapraszam

Medycyna, choroby

Download programy

Download antywirusy

Co złego to nie ja ;-)

Dokładnie, miałem filtr 60 pozycji niżej i filtr trzymał wszystkie subdomeny oraz domenę główną.

Polskie wsparcie serwerowe i komputerowe - Outsourcing IT, instalacje smarthome i sieci komputerowe. Poznaj nasz Blog z nowinkami IT oraz najlepsze darmowe oprogramowanie RustDesk do zdalnego dostępu.

A jak to jest w takim razie z subdomenami hostingów? Przecież by wszystkie strony hostingowe padły...nie mówiąc już o darmowych hostingach...bo przecież często takie darmowe strony linkują w stopce do hostingu. A np wordpress.com? Też ma wzajemnie linkowanie...Może tu chodzi o jakiś procent? Np na 1000 subdomen, jeśli 50 będzie spamem to nic się nie stanie głównej....ale jeśli na 50 subdomen 20 to katalogi to jest to sprawa dziwna...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności