Skocz do zawartości

Kwestia sms'ów premium

SilverT

Rekomendowane odpowiedzi

to dotyczy wyłudzeń... kwesti podejscia czy dany katalog wyłudza czy nie i ile na niego bedzie zgłoszeń.

pożyjemy zobaczymy. ale i tak spoedziewałem sie ze lada momentktos sie za to weźmie.

klik o tu jest przykład o co naprawde chodzi

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Lukas trochę zakręciłeś :) ale z tego czo zrozumiałem to zarabiasz? :puknijsie:

no doczepić do płatnościach na katalogach się na pewno doczepią, to pewnie kwestia czasu. ciekawe tylko czy zdążę wprowadzić na swoich, czy już nie będzie warto robić sobie zachodu

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

ja mam sobie stronke kartki.lagata.pl - dosc znana w tej tematyce - totalnie za darmoche

jakis koles wystawia strone na takim samym skrypcie - (zreszta opisana na di.pl ) i kosi za wyslanie kartek ponad 20 pln - generalnie malo by mnie to interesowalo, gdyby nie fakt, ze usilnie pcha reklame AS na strony lagata.pl (jakos sie kojarza z kartkami i ma wysoki CTR)

a do kogo pozniej ludzie pisza z pretensjami ?? - i tu zaczynaja sie jazdy i tlumaczenia, ze ze strona nie mam nic wspolnego - co zblokuje reklame (wrzuce ja w filtr konkurencji) dodaje kolejna subdomene

ostatnio nawet znalazlem kilka swoich kartek na tych jego stronach - kontaktu oczywiscie nie ma - mail milczy

a co moge jeszcze zrobic ?

sadzic sie o skopiowanie kilku kartek ? :puknijsie: - te smsy full legal - ma regulamin - malymi cyferkami opisal co i jak

e-kartka.nowaruda.pl

e-kartka.opole.pl

e-kartka.samok.pl

e-kartki.pulawy.pl

e-kartki.waw.pl

e-kartki.wegrow.pl

e-pocztowki.pisz.pl

kartki-elektroniczne.elk.pl

kartki-elektroniczne.pisz.pl

kartki-elektroniczne.pl

pocztowki.pisz.pl

www.e-kartki.waw.pl

www.kartki-elektroniczne.pisz.pl

www.pocztowki.pisz.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności