Skocz do zawartości

dodawarka do precli

D-dos

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej to stworzyć swoją listę precli (takich zadbanych, czyli nie będzie ich aż tak dużo ) i wtedy zarejestrować się na nich ręcznie (lub np. za pomocą Precel SEO Master), dodać wszystkie do zakładek i dodawać ręcznie. :)

1258235725_checkbox_4b01759bd9b6c.gifUtopia.net.pl (PR2)| Picu.pl (PR2) | Artelix.pl (PR2) - precle trzy (precle są preclami zamkniętymi)

SEO Usługi - zaplecze? teksty? precle? katalogowanie?

Jeżeli potrzebujesz czegoś w stylu skonfiguruj i zapomnij to nadaje się idealnie, tutaj masz opisane jak pisać unikalne artykuły

Raz na miesiąc jest uaktualniana baza precli są tworzenie nowi użytkownicy. Możesz automatycznie dodawać artykuły np codziennie oraz podlinkować je za darmo katalogowaniem. A od jutra będzie obowiązywała promocja w przypadku zakupu abonamentu na usługę otrzymujesz także za połowę tej kwoty punkty na katalogowanie stron. Chciałem umieścić dodatkowo dodawarkę do "Webmini" w tym systemie lecz przesunąłem ją do katalogowania stron dlatego właśnie są teraz dodatkowe punkty na katalogowanie.

Jeżeli masz jeszcze jakie pytania to proszę o kontakt podany na stronie

Jest fajna program wspomagający dodawanie do precli: Precel Seo Master... poszukaj na forum w dziale Narzędzia.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

• 2 miesiące temu...

Do dobrych, płatnych katalogów często wymagają by wstawiać strony nie w fazie budowy, z treścią... jak zaczynam rozwijać stronę to jest mało treści na niej

a za wstawienie do katalogu się płaci, ale nie za wstawienie tylko "rozpatrzenie". Pieniądze będą szły a wpisu so katalogu mogę nie uświadczyć Jak to obejść

Moze ja jestem pozycjonerem starej szkoly ale kiedys pozycjonowalo sie recznie i bylo dobrze teraz wszyscy chca isc na latwizne i wszystko automatycznie. Ludzie co to za walka o pozycje jak wy tylko robicie klik klik i cos odwala za was cala robote...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności