Skocz do zawartości

Zaplecze

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam chciałem załozyć zaplecze pod serwisy z grami flash. Myślałem o takiej konfiguracji 8 stron zapleczowych pod gry flash ( wypozycjonowanie na niszowe frazy tak aby był jakiśruch) + 8 wordpresów. Co o takim czymś mślicie. Szukałem gdzie to można postawić ale jakoś się nie mogę zdecydować. Zna ktoś ciekawe promocje, tak aby przedłużenie domeny było tanie + odzielne IP, najlpiej 16 :) Pozdrawiam

Właśnie narazie onni wypadają najciekawiej, może ktoś ostatnio kupował i ma jakieś rozeznanie gdzie będzie najtaniej postawić na 16 oddzielnych IP, było by miło za jakieś info:)

w lao-host jest taka opcja (ale nie wiem czy akurat o tym samym myślę) przypisanie IP do max 4 domen lub za opłatą wiecej

DODATKOWE ADRESY IP

W chwili obecnej każde konto jest wyposażone w możliwość prostego i szybkiego zamieszczenia domen na czterech różnych, współdzielonych adresach IP z jednej klasy adresowej. Dokupienie dedykowanych adresów IP nie jest możliwe.

https://www.laohost.pl/knowledgebase/inne/dodatkowe-adresy-ip

Jeśli bym chciał postawić bloga który by pełnił funkcję mini zaplecza i linkował do domeny na tym samym serwrze to skorzystanie z tej opcji zapobiegnie bezwartościowemu linkowaniu blog->domena ?

Kolego Mimik

Polecam serwery Lokoz. Mają do dyspozyji 64 adresy IP, które można odpowiednio przypisywać różnym stronom. Zapoznaj się z ich ofertą https://lokoz.info/hosting-seo/. Korzystam z ich hostingu od prawie roku i ani razu nie mieli w tym czasie przerwy, a moje strony internetowe w tym PresellPages mają się świetnie.

Możesz poszukać także innych tanich hostingów. Moja podpowiedź dodatkowa do wyboru hostingu jest taka, że jak już zawęzisz pulę wyboru do kilku hostingów to najpierw zadzwoń do nich. Jeśli nikt nie odbiera telefonu znaczy to tylko tyle, że kontakt w przyszłości będzie utrudniony i hosting jest niepewny.

TestyPozycjonera.pl Testy SEO - Białe, czarne i wszelkie inne odcienie SEO w praktyce.

KsiegaPozycjonera.pl Pozycjonowanie i Optymalizacja - Twoja baza wiedzy.

NarzedziaPozycjonera.pl Narzędzia Pozycjonera - Zleć nam czarną robotę pozycjonera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności