Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chyba coś ogłoszenia nie śmigają :)

Data rozpoczęcia:

2009-11-16 19:39:46

Do końca:

14 dni

Nie odlicza dni do końca ważności ogłoszenia ;)

Jeżeli chodzi o punktacje to myślę że nie jest źle [w moim przypadku spadła o 50%] ;)

Ma ktoś z Was już jakieś "zadowalające" efekty z pozycjonowania seopartnerem ;)?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mam pytanie odnośnie przyznawania punktów za strony. Jesli zarejestruje sie z polecenia to wiadome, czesc dostaje polecony, a czesc polecajacy, jak przedstawia ten kalkulator. Co gdy nikt nas nie polecil ? System zabiera czesc tych pkt ?

Hej,

Mikeusz -> niczego nie blokujemy, idziemy na "żywioł" :-)

ognos -> ilość punktów za poleconych (malejąca w czasie!) oraz ilość poleconych pojawia się w głównej podstronie działu "Program Partnerski" (odkomentujemy w piątek ok. 16-tej), wstrzymywaliśmy się z przeliczeniami do momentu ustabilizowania punktacji. Obecna punktacja już została "przetrawiona" przez Użytkowników, stąd nie będzie szoku w żadną stronę.

Micu -> dzięki, wyjąłeś mi to z ust :-)

Gamsiu -> specjalnie dla Ciebie nowa funkcja: importowanie linków z sitemap /dodajcie więcej linków, dużo zróżnicowania, system mi zapchali giganci :-)/, zgodnej ze standarem Google Sitemaps, XML:

importsitemap.jpg

Opcja znajduje się w dziale Moje Linki -> Dla zaawansowanych -> Zakładka Import Google Sitemap. Jeżeli sitemap nie ma zdefiniowanego title dla podstron, domyślnym anchorem jest losowe słowo (MultiAnchor), jak zdążymy jutro, to damy Wam jeszcze czytanie z blogów-RSS-ów (adres.pl/feed/), które w standardzie mają zdefiniowane title.

Zakręcony, :)

Pozdrawiam, J.

---

Edit:

A, jeszcze, bym zapomniał, na prośbę gotlink.pl jest import/export z/do gotlink.pl :), seodopalacz.pl, seopartner.pl, seo.net.pl, e-weblink.com. Niestety chłopacy nie podejmują rozmów nt. ustandaryzowania wspólnego formatu (nic na to nie poradzę).

Obecne chwilowe trudności z wypychaniem paczek mają podstawę w wejściu do systemu dość dużych graczy i zajęciem "dobrych" miejsc w kolejce, co załatwimy w najbliższym czasie /jak by to nie brzmiało, też mam dużo małych linków w systemie :)/. Staramy się dawać Wam jak najlepsze narzędzia do dodawania dużych ilości linków (powtórzę znowu, jest za dużo mocy przerobowych i za mało linków do kręcenia, a paru takich postanowiło przyłożyć po 100k punktów i zająć kilkoma linkami olbrzymią część dobowej kolejki), startowaliśmy z importem linków z innych SWL-i, multianchorem/multiurlem, dołożyliśmy iloczyn kartezjański (wpisywanie n urli, n-anchorów), teraz jeszcze import sitemap. Postaramy się sprawę załatwić algorytmicznie, bo, jak mówię, stare wygi przenoszą nawyki z innych SWL-i gdzie trzeba 100k punktów żeby mieć przyzwoite miejsce w kolejce pobrań, a tutaj aż takich rzędów wielkości nie potrzeba.

Obecne chwilowe trudności z wypychaniem paczek mają podstawę w wejściu do systemu dość dużych graczy i zajęciem "dobrych" miejsc w kolejce, co załatwimy w najbliższym czasie /jak by to nie brzmiało, też mam dużo małych linków w systemie :)/. Staramy się dawać Wam jak najlepsze narzędzia do dodawania dużych ilości linków (powtórzę znowu, jest za dużo mocy przerobowych i za mało linków do kręcenia, a paru takich postanowiło przyłożyć po 100k punktów i zająć kilkoma linkami olbrzymią część dobowej kolejki), startowaliśmy z importem linków z innych SWL-i, multianchorem/multiurlem, dołożyliśmy iloczyn kartezjański (wpisywanie n urli, n-anchorów), teraz jeszcze import sitemap. Postaramy się sprawę załatwić algorytmicznie, bo, jak mówię, stare wygi przenoszą nawyki z innych SWL-i gdzie trzeba 100k punktów żeby mieć przyzwoite miejsce w kolejce pobrań, a tutaj aż takich rzędów wielkości nie potrzeba.

Kiedy zacznie normalnie pobierac linki? U mnie z 10k na link nic nie pobiera od paru dni

A jak wygląda sprawa z ilością punktów za strony, bo ja mam stronę dodaną niemal od premiery - a jak było "Yahoo's linkdomain 0" - tak jest. I teraz nie wiem, czy to jest jakiś błąd, czy jeszcze nie przeliczyło, czy przeliczyło ale nie wyświetla... więc mam liczyć jeszcze na to przeliczenie i ew. podskoczenie punktów, czy raczej już będzie jak jest (pomijając minimalny przyrost za "lojalność")?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ptaq, na stronie pod Twoim kontem widnieje Yahoo linkdomain > 0 :)

Ognos, dzisiaj sprawa została już załatwiona (inny algorytm wypychania).

Mikeusz, ok.

Pozdrawiam, J.

P.S. Dzisiaj ok. 20-tej jestem w Re przy ul. św. Krzyża w Krakowie, prosili żebym zaprosił ludzi z branży więc zapraszam. :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności