Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Domyślam, że ta sprawa była już omawiana, ale wertowanie całego tematu jest trochę ciężkie ;]

1. Po co systemowi moje dane osobowe? Nie prowadzę DG, nie sprzedaję pkt, nie zamierzam oszukiwać - więc po co?

2. 120k punktów to dużo czy mało? Nominalnie fajnie wygląda, a jak realnie?

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ptaq, na stronie pod Twoim kontem widnieje Yahoo linkdomain > 0

Nie wiem czy to była ręczna aktualizacja - ale faktycznie teraz już są... i z 16k pkt. zrobiło się 30k

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

Ptaq, ręczna zapewne. U mnie na koncie również jest wszędzie 0 przy YLD.

Mógłbym również prosić o aktualizacje YLD :(?

[edit]

Oki już mam YLD (po zrestartowaniu domeny został zliczony ten parametr)

Jak widzę coś kalkulator nadal zle wskazuje punkty :rofl:

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mam wrażenie że w ogólne przestało wypychać linki. Na wszystkich dodanych przeze mnie stronach znajdują się linki do zaplecza jednego usera.

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Hej,

Ptaq - na pewno nie ręcznie, musiało przejść któreś przeliczenie, zalogowałem się na Ciebie (tak samo jak bym był Tobą) i wskazywało dobry parametr. Jak ktokolwiek ma problemy z linkami Yahoo, wystarczy kliknąć odśwież: refresh.png a się odświeży.

Mich@ł - przejściowo ;)

thor_in - Faktycznie, jak pisałem, ten user i kilku innych wprowadziło dużo zaplecza do systemu i linkowało (stanowczo ZA) dużymi mocami. W piątek w granicach godz. 14-tej zmieniliśmy w ogóle algorytm przeliczania punktów (z godzinowego na dobowy + n razy bardziej dokładny) i w chwili obecnej przewartościowane linki nie zawalą zaplecz (co objawiało się zerową ilością pobrań od wtorku wieczorem do piątku rano). Zalogowałem się na Twoje konto i masz normalną ilość pobrań, adekwatną do przyłożonych punktów. Przy okazji - www.b..., fajna strona. :D

Pozdrawiam, J.

Ptaq - na pewno nie ręcznie, musiało przejść któreś przeliczenie, zalogowałem się na Ciebie (tak samo jak bym był Tobą) i wskazywało dobry parametr...

może to głupie pytanie, ale jak to możliwe?

a - Ptaq podał Ci hasełko

b - macie w systemie furtkę umozliwiającą wejście na konta userów tak jak by to byli Oni

c - nie zabezpieczacie haseł i możecie wyjąć je z bazy

zakładam że jedyną możliwą odpowiedzią jest -a- , a jeżeli nie, to czy to rozwiązanie jest też stosowane w SD? :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Albo nie zrozumiałes pytania, albo? To że admin hostingu, serwisu, SWL'a ma dane swoich userów "na tacy" mnie nie dziwi. Dziwi mnie możliwość zalogowania się na konto usera jako ten user. Dlatego spytałem i podałem 3 możliwe odpowiedzi. Zaufania w to nie mieszaj bo nie o to pytam :)

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Zakręcony, nie muszę znać Twojego hasła, nawet go nie chciałbym znać, są zakodowane w bazie, to chyba logiczne. Zarówno w SeoDopalaczu, jaki i SeoPartnerze, mamy w panelu admina opcję "Zaloguj jako Użytkownik", żeby dokładnie widzieć jak wygląda panel (i ewentualne błędy/problemy) z punktu widzenia Użytkownika i to właśnie tej opcji w pierwszej kolejności używamy, kiedy ktoś mówi że coś mu się stało z kontem/linkami/profilami/czymkolwiek.

odslon - dokładnie. Stąd nie mogę się nadziwić, że ludzie podają dane swoich klientów na tacy administracji systemu której nie znają z imienia i nazwiska (dziwić się potem że klienci mają od jakichś firm telefony z ofertami z ceną o 20% niższą niż wartość przyłożonych punktów), czy też do systemu, którego w przeszłości po włamie opublikowano wszystkie domeny (zaplecza) i linki wraz z ilościami przyłożonych punktów (dane wszystkich klientów - tylko napuścić 5 telemarketerów). Jednak praktyka pokazuje, że większość z Was o to nie dba. :-)

Pozdrawiam, J.

z ilościami przyłożonych punktów (dane wszystkich klientów

Jeżu gdzie tak było bo sobie nic nie przypomina takiego.

Co do listy domen i linków to dziwi mnie że to ty piszesz w takiej formie bo sam doskonale wiesz ze nie muszę się nigdzie włamywać aby mieć wszystkie te dane. Mało tego może to mieć każdy co tylko chwile pomyśli.

Witajcie,

Dzisiaj wprowadziliśmy do SeoPartnera dwie nowe funkcjonalności.

1) Blokada automatycznego dodawania stron. Jeżeli autododawanie stron jest dla Was problemowe, możecie teraz je wyłączyć w panelu Pozycjonowanie -> Moje Strony. Po ustawieniu opcji, strony nie będą się dodawać samoczynnie (należy je dodać samemu - z "www" lub bez "www", w zależności od potrzeb).

2) Instalacja skryptu przez support SeoPartnera - z myślą o początkujących Użytkownikach, którzy tego nie potrafią, lub zaawansowanych Użytkownikach, którzy chcą zaoszczędzić czas. "Odpłatnością" za usługę jest deklaracja stosowania na stronie wyłącznie naszego systemu (support czyści stronę z innych skryptów swl).

instalacja.jpg

Dostępne w dziale: Pozycjonowanie -> Pobierz System.

Mam nadzieję, że obie opcje będą dla Was przydatne. :-)

Pozdrawiam, J.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności