Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Fikas - nie, tylko ogólne publiczne SWL, w których uczestniczy wiele osób.

Zoozool - w dokładnie taki sam sposób, jak ufasz hostingodawcy/providerowi dedyka, wkładając na jego maszynę swoje skrypty (domniemuję że jak 99% osób tutaj, nie trzymasz jej w domu); przekładając to w drugą stronę, w dokładnie taki sposób jak ja ufam Ci, że nie oszukasz innych Użytkowników systemu i będziesz postępował zgodnie z każdym punktem i podpunktem regulaminu.

Zakręcony - dokładnie. :-)

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Fikas - nie, tylko ogólne publiczne SWL, w których uczestniczy wiele osób.

Zoozool - w dokładnie taki sam sposób, jak ufasz hostingodawcy/providerowi dedyka, wkładając na jego maszynę swoje skrypty (domniemuję że jak 99% osób tutaj, nie trzymasz jej w domu); przekładając to w drugą stronę, w dokładnie taki sposób jak ja ufam Ci, że nie oszukasz innych Użytkowników systemu i będziesz postępował zgodnie z każdym punktem i podpunktem regulaminu.

Zakręcony - dokładnie. :-)

Analogicznie obdarzamy zaufaniem rejestratorów domen i wiele innych instytucji. Chociażby banki. W bankach również do naszych danych mają dostęp pracownicy których nie znamy. Pracownik banku z odpowiednim dostępem może poznać stan naszego konta, historię operacji a nawet może sobie zrobić przelew z z naszego konta a i tak wszyscy ufamy, ze tak się nie stanie i korzystamy z usług banków. Wszędzie gdzie istnieje czynnik ludzki istnieje ryzyko nadużyć. W przypadku banków ufamy, że dyrektor banku odpowiednio dobrał pracowników i bierze odpowiedzialność za ich uczciwość. W przypadku systemu SWL również zakładamy, że skoro właściciel daje dostęp do danych systemu któremuś pracownikowi to wie co robi i bierze odpowiedzialność za poczynania tego pracownika.

PS. Co jest złego w trzymaniu serwera w domu? ;)

i z 16k pkt. zrobiło się 30k

Hmm.. parametry domeny z tego co widzę za bardzo się nie zmieniły - teraz mam 23k. Skąd ta zmiana 25% punktów w przeciągu 4 dni?

Czy nadal jest zmieniany algorytm ? Bo jednak to trochę duże wahania.

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

mam kilka uwag co do działania panelu:

- przy imporcie linków poprzez CSV z innego systemu, pojawia się formularz gdzie można wpisać ilość pktów na link oraz ich przyrost. Niestety to nie działa, po kliknięciu "Importuj!" linki się importują, ale mają l. pktów: 1, przyrost: 0

- przydałaby się możliwość grupowania linków po kategoriach lub też możliwość "paginacji" linków. Przy kilkuset linkach chcąc zmienić dla wielu liczbe pktów/przyrost lub posortować - przeglądarka (FF) się zawiesza na kilkadziesiąt sekund

- przy przejściu na system wagowy, przydałaby się możliwość zmiany wag dla wielu linków (tak jak jest z punktami). Nie wiem wogole czemu przy przejściu na system wagowy mamy możliwość przypisania do każdego linku wagi, pktów oraz przyrostu pktów.

- po wejściu na Moje strony, nie działa paginacja. Klikając "następne" przechodzi na drugą podstronę, ale klikając na drugiej "następne" już niestety nie działa

- przydałaby się możliwość zmiany dla wielu stron opcji "hazardu", oblewania tekstem itp. Tak jak jest z puntkami w linkach. Klikanie kilkadziesiąt/set razy w "serduszka" trochę jest męczące ;)

- mogła by być też opcja (np w Profilu), że wszystkie nowo dodane strony mają być np z opcją wyłączonego "hazar\du"

reszta jak dla mnie super ;)

Szczerze mówiąc mam wrażenie że system jest nie dokończoną wersja BETA która zbyt szybko ujrzała światło dzienne... Przypomina mi to troche seodopalacza gdzie od początku był problemy z aktywacja stron (błędy podczas dodawania).

Jak widzę punkty skaczą dość znacznie... z 440 000 potrafi spaść do 44 000 co według mnie jest nie dopuszczalne.. Rozumiem wahania punktów o kilka % ale nie o 1 000%...

Kolejną "usterką" są ogłoszenia... tak jak już wcześniej pisałem nie działa odliczanie dni do wygaśnięcia ogłoszenia przez co ogłoszenie nigdy nie wygasa... a więc w jakim celu jest możliwość licytacji? Nie chcę się czepiać ale jako główny atut systemu miał być właśnie system ogłoszeń który moim zdaniem był dość dobrym pomysłem jednakże obecnie jest to drobny niewypał...

I ostatnią kwestią jaką chciałem poruszyć to ponownie moja nieszczęsna domena :soczek: Ponownie pojawia mi się dwa razy na liście domen tyle że tym razem dostaje za nią punkty :)

No i na tyle... Ogólnie system według mnie miał świetny potencjał jednakże na chwilę obecną myślę że powinien powrócić do BETA testów i dopiero zostać oddany do użytku tak aby wszystko działało jak na leży...

Mam nadzieje że mnie nikt nie zjedzie za słowa krytyki ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

dobra... wiec tak....

Mam konto na seopartnerze i bylem z niego calkiem zadowolony...

ale... pewnego dnia jeden z serwisow przestal byc 'uznawany' przez seopartnera mimo, ze nic z tymi linkami nie kombinowalem.

prosze jeza o pomoc... gingero

Serdecznie zapraszam na moją stronę Polish Jazz Forum. Jeśli interesuje Cię muzyka jazz, musisz nas odwiedzić.

Biografie artystów, Historia jazzu, Koncerty i festiwale to tylko część zagadnień, które znajdziesz na tej stronie.

banner.jpg

Wejdź, zobacz i oceń sam.

Mam sytuacje podobną jak gingero. Z tym, że obecnie mam już dwie strony "nieuznawane" Punkty strasznie skaczą, mam tylko parę stron ale punkty potrafią skakać z 10 k do 27 k mimo że site zmienia się o 1 % może. Bardzo brakuje stabilizacji, dla mnie np. to jest ważne. Multianchor naprawdę świetna sprawa, jednak by bezpiecznie ustawić kilkanaście takich linków musiał bym pierw zrobić z 50 k zapasu, a dla mnie to żaden interes używać x pkt i trzymać 5*x pkt zapasu żeby mi linków nie wyzerowało w przypadku wahań. Pozdrawiam

Jak dla mnie brakuje ile razy strona była pobrana, i nie rozumiem po co mam możliwość odświeżania punktów raz dziennie. Nie powinien robić tego jakiś skrypt po stronie usługodawcy?! Ogólnie pomysł jest super, ale jak widać lekki niewypał.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Jak dla mnie brakuje ile razy strona była pobrana, i nie rozumiem po co mam możliwość odświeżania punktów raz dziennie. Nie powinien robić tego jakiś skrypt po stronie usługodawcy?! Ogólnie pomysł jest super, ale jak widać lekki niewypał.

Widocznie nie należysz do tych pro userów i nie wiesz, że ty masz dać zaplacze a linki zwinie ktoś inny.

dopisz się do polishpremiumpress.pl wpis płatny tylko 1$

No tak... u mnie to samo... chyba tez bede musial sie wycofac bo wyglada to na niezla lipe...

A mialo byc tak pieknie :)

Wesołych Świąt / Gingero

Serdecznie zapraszam na moją stronę Polish Jazz Forum. Jeśli interesuje Cię muzyka jazz, musisz nas odwiedzić.

Biografie artystów, Historia jazzu, Koncerty i festiwale to tylko część zagadnień, które znajdziesz na tej stronie.

banner.jpg

Wejdź, zobacz i oceń sam.

gingero - też mam takie wrażenie...

1. Czy tylko ja mam złudne marzenie, że cały ten system "nie działa"?

2. W kalkulatorze punktów mam pokazane na wykresie, że za stronę dostanę 136k pkt. Podłączyłem stronę 3 tyg. temu więc powinienem dostać 120k (tak wynika z wykresu). Póki co mam niecałe 80k. Trochę dziwne...

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności