Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

Dzisiaj wywaliło mi wszystkie strony i wyzerowały się wszystkie punkty przypisane linkom. Co to za kataklizm?

Program do nauki na uprawnienia budowlane i przygotowujący do egzaminu na uprawnienia budowlane.

Okulary przeciwsłoneczne polaryzacyjne oraz okulary antyrefleksyjne zerówki do pracy przy komputerze.

Największy wymarzony kamper barbie fbr34 firmy mattel.

Takie rzeczy nie powinny się przydarzać w beta testach, a co dopiero kilka miesięcy po starcie systemu. Nie można Wam zaufać, Wasz produkt jest tak niestabilny, że nie można używać go jako narzędzia do czegokolwiek związanego z pozycjonowaniem. Bez sensu, dość że wywala wszystkie punkty z linków to jeszcze punktacja kolejny raz wariuje. Teraz mam jakieś 9 razy mniej pkt niż jeszcze rano... funny.

Straciłem w tym systemie dwa miesiace czasu mogłem wybrać gotlinka albo eweblinka ale kipie to jakaś porażka.

Szczerze mówiąc mam wrażenie że system jest nie dokończoną wersja BETA która zbyt szybko ujrzała światło dzienne...
No tak... u mnie to samo... chyba tez bede musial sie wycofac bo wyglada to na niezla lipe...
1. Czy tylko ja mam złudne marzenie, że cały ten system "nie działa"?
Czy ten system żyje jeszcze??

To tylko cząstka ostatnich komentarzy

Mega partactwo

Ostatnio był to topowy temat w dziale swl'i, więc postanowiłem bardziej zainteresować się tym systemem. Na stracie muszę powiedzieć, że grafika i nawigacja strony są dużym plusem. Większość informacji, których szukałem, znalazłem od razu. Największą zaletą jest sposób punktowania serwisów, brane są pod uwagę różne czynniki. Za przykładowy serwis mogę dostać 5x więcej punktów niż u konkurencji. Martwią mnie tylko błędy systemu opisane tutaj i brak wyjaśnień ze strony adminów. Gdyby nie to swoje strony dodałbym jeszcze dzisiaj.

Najtańsze domeny w Polsce - 13685790121473354021 -3% kod na dowolny serwer wirtualny.

Największą zaletą jest sposób punktowania serwisów, brane są pod uwagę różne czynniki.

Tak, tylko, że na kartce. W praktyce to zupełnie nie działa tak jak było założone. Chaos, zamieszanie, ciągłe skoki to w górę i w dół. Nic ponad to.

no mi pokazuje, że mam 104 linki wychodzące na stronie wink.gif ech ...

Mam to samo. I po 100 pkt za stronę ; )

W ogóle wiadomo co się dzieje z Jeżem ? Bo tak od dłuższego czasu się nie wypowiada, może się gdzieś zatrzasnął i trzeba mu pomóc ?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

W ogóle wiadomo co się dzieje z Jeżem ? Bo tak od dłuższego czasu się nie wypowiada, może się gdzieś zatrzasnął i trzeba mu pomóc ?
Późną jesienią, kiedy temperatura spada do 13-17OC, jeże stają się ociężałe i zapadają w około pięciomiesięczne odrętwienie. Zasypiają już w październiku pod konarami drzew, w jamkach ziemnych lub pod zeschłymi liśćmi wcześniej wyścielają gniazda trawą, mchem i liśćmi. Sen zimowy umożliwia im przetrwanie trudnej pory roku naszego klimatu, podczas której zwierzęta owadożerne nie mają pokarmu. Niska temperatura otoczenia jest tylko jednym z czynników, które powodują zimowe odrętwienie jeża; równocześnie działają inne, stopniowo przygotowując organizm zwierzęcia do zimowego snu. Następuje więc zwolnienie procesów przemiany materii, działalności serca i oddechów, znaczny spadek temperatury ciała, nawet do 1OC powyżej zera, a w okresie aktywności - latem - wynosi ona 33,5 - 36,5OC.

https://www.faunaflora.com.pl/archiwum/2000/grudzien/jez.php

i wszystko jasne ! :soczek: Zrobi się ciepło, Jeż się pojawi :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności