Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Takie info znalazłem w systemie:

Szanowni Użytkownicy, od kilku dni borykamy się z problemem przeciążenia głównego serwera, który obsługuje systemy: SeoDopalacz i SeoPartner. Duże przeciążenie, spowodowane obsługą dużej ilości domen (dziękujemy), tymczasowo uniemożliwiło uruchamianie przeliczeń (przyrostów linków) w SeoDopalaczu. Pierwsze przyrosty zostały uruchomione w dniu dzisiejszym (12 lutego), a przeliczenie będzie trwać przez kolejne dni, oznacza to, że należy pozostawić takie przyrosty jak były, pamiętając, że przez kilka dni, przeliczenia będą częściej. Przepraszamy, bo na pewno wielu z Was kosztowało to sporo nerwów. Miło nam równocześnie poinformować, że prace nad angielską wersją systemu SeoPartner dobiegły końca.

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

strata czasu, od godziny dodaje 1 serwis do systemu, a jak tam dodać 100 serwisów to nie wiem, zliczanie pkt za serwis to jeden wielki kosmos, nie wiadomo za co dostaje się pkt, ciągłe deaktywacje serwisów, odśwież nie działa, najgorsze że mam tam kilku klientów, którym wynajmuję pkt, chyba nadchodzi czasy aby i klientów namówić na zmianę systemu, a tak pięknie się zapowiadało,

aa i jeszcze nie wiem co zrobi administracja systemu w przypadku jaki ja mam u siebie, mianowicie wynajmuje np 200 000 pkt, a na koncie mam - 100 000 pkt, szlak mnie trafia po prostu, bo człowiek chciałby dodać kolejne strony lub przynajmniej aktywować już dodane a tu ciągle brak połączenia z bazą lub

"Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@seopartner.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Apache/2.0.59 (Unix) mod_ssl/2.0.59 OpenSSL/0.9.8g Server at www.seopartner.pl Port 80"

• 1 miesiąc temu...
Późną jesienią, kiedy temperatura spada do 13-17OC, jeże stają się ociężałe i zapadają w około pięciomiesięczne odrętwienie. Zasypiają już w październiku pod konarami drzew, w jamkach ziemnych lub pod zeschłymi liśćmi wcześniej wyścielają gniazda trawą, mchem i liśćmi. Sen zimowy umożliwia im przetrwanie trudnej pory roku naszego klimatu, podczas której zwierzęta owadożerne nie mają pokarmu. Niska temperatura otoczenia jest tylko jednym z czynników, które powodują zimowe odrętwienie jeża; równocześnie działają inne, stopniowo przygotowując organizm zwierzęcia do zimowego snu. Następuje więc zwolnienie procesów przemiany materii, działalności serca i oddechów, znaczny spadek temperatury ciała, nawet do 1OC powyżej zera, a w okresie aktywności - latem - wynosi ona 33,5 - 36,5OC.

:) :) dobre dobre

a tak poza tym co, znowu niewypał?

ale tym razem jeż nie afirmuje non stop "pod projektem podpisuję się imieniem i nazwiskiem" jak to było przy SD

dla którego miernikiem jakości miała być rekomendacja osoby Pana Jeża

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

Strona gł. się godzinę ładuje, znajomy kilka dób czeka na autoryzację loginu do forum.

Jeżowe forum jest tak zacne iż trzeba czekać na zaproszenie, odradzałem mu zaglądanie tam ale uparł się

sprawdzić osobiście, tym samym przypomniał mi - klika miesięcy temu też miałem próbę rejestracji tam

do dziś zero odpowidzi, aczkolwiek nie żałuję, wówczas nie wiedziałem co czynię

Jeden wielki gniot :wacko:

• 5 miesięcy temu...

Witaj,

SeoPartner i SeoDopalacz to zupełnie inne, rozłączne systemy (po optymalizacji baz i dołożeniu ram-u działające już sprawniej niż jakiś czas temu). Generalnie SeoPartner jest przeznaczony dla bardziej początkujących Użytkowników, a SeoDopalacz to kombajn dla zaawansowanych. W razie pytań pisz śmiało, w razie pytań pomogą Ci video-tutoriale i pomoc (SeoPartner) tudzież rozbudowany Manual (SeoDopalacz).

Fikas mi właśnie przypomniał że za kilka dni mija rok od startu. :)

Pozdrawiam, J.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności