Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, czy system działa? Założyłem tam konto, początek jezeli chodzi o panel i łatwość obsługi bardzo pozytywny. Jednak w pewnym momencie punkty zaczęły tańczyć, część serwisów była zaznaczona na czerwono a na dodatek mi posypał się serwer z zapleczem i częściowo straciłem możliwość rzeczywistej oceny systemu. Teraz mam odbudowane zaplecze i cześć stron chciałbym, chociażby ze względu na dobre pierwsze wrażenie dodać do Seopartnera. W związku z tym jeszcze raz pytanie - czy system działa?

Za ewentualną odpowiedź dziękuję!

Pozdrawiam!

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Na wstępie przepraszam Jeżu za zamieszanie w związku z zadaniem pytania w wątku SD - jest już nie aktualne.

Teraz pytanie co do SP. Czym spowodowane jest podkreślenie w panelu domen na różowo? Na tych stronach wyświetlają się linki, czyli ja po swojej stronie wywiązuję się z uczestnictwa w systemie ale system nie oddaje mi pktów.

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Pozdrawiam

Login: mario.

• 3 miesiące temu...

Manual do SeoPartnera

witam tak ostatnio przypomniałem sobie o końcie w seopartnerze i okazało sie ze mam tam czterdziesci pare tysiecy punktów.

Nic dziwnego w filmiku z manuala tak obiecali i po gratulacjach wspomnieli ze zostalo juz tak niewiele zebym znalazl sie na szczycie.

I teraz pytanie jak wydac te punkty bo np w seodopalaczu jest przycisk generuj punkty a tutaj chce wydac wszystkie punkty na jeden URL tak by przetestowac sile tego systemu wiec gdzie i co nacisnąć.

Witaj,

Pozycjonowanie -> Moje linki -> url/anchor.

Na dole masz przełączenie pomiędzy systemem wagowym (wtedy operujesz wagami, a system przelicza punkty proporcjonalnie do wag, sam, bez Twojego udziału) lub punktowym (jeżeli chcesz precyzyjnie do 1 punktu to opisać).

Następnie określasz punkty/wagę na dany link.

Linki generują się same; to jest klasyczna rotacja.

Pozdrawiam, J.

• 2 tygodnie później...

witam

mam pare pytan co do systemu, czy jest on ciągle supportowany i korzystaja z niego uzytkownicy? oraz ile potrzeba stron by korzystać w miare skutecznie z tego systemu?

Pozdrawiam

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

Witaj, zasady działania są analogiczne do wszystkich pozostałych rotacyjnych SWL.

Teoretycznie wystarczająca jest jedna strona, ale ilość punktów uzależniona jest od wielu czynników, m.in. od ilości stron zaindeksowanych w Google.

Pozdrawiam, J.

• 1 miesiąc temu...

Nie wiem czy cos wyciekło z bazy i czy tez dostaliscie podobnego maila:

I am really interested in you,

Hello my dear, I am so happy to be dropping these few wards of lines to you,I really became happy when I noticed about you through your profile at www.seopartner.pl and that what warranted me now to be dropping these few wards of lines to you in order that you might know as well.But it will be a thing of honor to me if only you and I will became friends so that we can be able to put things in order. Dear I am looking for a man to be called my friend,love and to make things together happens in these life. You can as well became my friend despite the fact that you are far but does not means that two can not join together if only the spirit of God is there.I really need to have or create relationship with you if only you can hope so as well.Then please kindly contact me to my mail address so that I can give you my picture in order that you might know me welling. celinefred17@yahoo.com is my mail address and I eagerly wait to be reading from you soonest.

Celine.

Kody -25% na hosting w biznes-host.pl

@mcmagik ~ maszyna jest tak głupia, jak jej użytkownik

• 4 miesiące temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności