Skocz do zawartości

SeoPartner.PL

jez

Rekomendowane odpowiedzi

Trzeba byłoby być niezwykłym szaleńcem, żeby popełnić przestępstwo przy 5.000 świadkac

A jak ktoś włamie się na seopartnera i nawet bez Twojej zgody/wiedzy to wykorzysta ? Wtedy pomijając, że Ty byś musiał się tłumaczyć - to wszyscy użytkownicy mogli by mieć ogromne problemy. Czy jesteś w stanie odpowiadać za takie potencjalne ryzyko?

https://www.punktseo.pl/darmowe-bonusy/ << rozdaje: kody do katalogów firm, kody rabatowe, szablony ZennoPoster ! |---| Moje strony: https://www.s90.pl/pozycjonowanie/ | https://www.seo-stat.pl - zapraszam.                                                                                                                                                                                          

seo-stat-logo.png

• Odpowiedzi 281
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Panowie i Panie moze odrobina zaufania do kogos kto wam tyle razy juz pomogl i wiekszosc z nas go zna osobiscie.Ja jak do tej pory ani razu sie nie zawiodlem a juz na pewno nie przychodza mi takie pomysly do glowy jak oskarzanie o co kolwiek .Dostalismy kolejne narzedzie wiec korzystajcie i juz .

Dane ze statystyk systemu.

Domeny 26000

IP 4500

Linki 4300

P.S.

Mysle ze Michal mial na mysli ze nie bierze odp. za efekty pozycjonowanie

Kila, za efekty pozycjonowania nie biorę żadnej odpowiedzialności. Znajdź mi człowieka, który Ci zrobi system, da darmowe (za 10% mocy) narzędzie do ręki, nakręci tutoriale, włoży w całość kupę pracy, zasponsoruje serwer, obsługę i support, włoży za to głowę pod wiadro pomyj nakręcone przez konkurentów, a na koniec weźmie odpowiedzialność za to, na którym wyniku Google znajdzie się Twój klient. :-)

Pozdrawiam, J.

Edit: re up: thanks

Użytkownik zwalnia System od odpowiedzialności za skutki działania Systemu "SeoPartner".

To może doprecyzuj ten punkt aby nie było wątpliwości.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

Jeżu, nie chodzi o same efekty pozycjonowania. Zapis w regulaminie jest dużo szerszy.

Alumilut, Jeż wogóle nie napisał o odpytywaniu Googla przez skrypt wobec czego zaufanie jest już nadwątlone. Po drugie nikt nie powiedział, że problemy muszą się stać przy złej woli admina. Jeśli ktoś uważa, że ma stuprocentowo dobre zabezpieczenia niech weźmie za nie stuprocentową odpowiedzialność.

Niestety, sprawa bezpieczeństwa i jawności informacji o działaniu systemu na serwerach userów kładzie cień na cały system.

Znajdź mi człowieka, który Ci zrobi system, da darmowe (za 10% mocy) narzędzie do ręki,
Gotlink.pl :D? Statlink.pl ? :) [taki przykład]

Widzę że swoim postem rozpętałem "Trzecią wojnę PiOwą" :]

[literówka]

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Tak, rozpętałeś. :-)

Regulamin skorygowany w sposób jednoznaczny.

Zachęcam do zapoznania się z zakresem odpowiedzialności pozostałych systemów rotacyjnych, w wypadku niektórych z nich (które w przeszłości miały "na koncie" np. wyciek i publikację na jakimś blogu wszystkich linków-danych klientów i stron systemowych), słowo "nie bierze odpowiedzialności" pojawia się 5 razy. :-)

Żeby było po równo, Sttorma proszę o zadanie takiego pytania każdemu systemowi. :-)

Pozdrawam, J.

Znajdź mi człowieka, który Ci zrobi system, da darmowe (za 10% mocy) narzędzie do ręki, nakręci tutoriale, włoży w całość kupę pracy, zasponsoruje serwer, obsługę i support, włoży za to głowę pod wiadro pomyj nakręcone przez konkurentów.....

Jeżu, trochę Ci się dzisiaj dostało, ale nie przesadzaj. Przecież ani SD, ani SP to nie jest działalność charytatywna. Zainwestowałeś w przyszłość i przyjdzie czas, kiedy będziesz zbierał owoce.

Eksperyment Discover.pl

zadałem pytanie w 2 systemach rotacyjnych, które akurat mnie interesują, w 3 nie zadam bo niestety suport tam padł :( i teraz mam nadzieje ze seopartner wypełni tą luke :) :

mam pytanie czy skrypt systemu daje możliwośc tylko emitowania linków czy np może służyć do sprawdzania pozycji, site za pośrednictwem naszych IP tworząc serwery Proxy lub cos podobnego

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Jasne :), aż mi było przykro że pominąłeś :-)

Tak, skrypt systemu SeoPartner daje możliwość sprawdzania pozycji i site.

Nie, nie jest to wykorzystywane ani nigdy nie było.

W przyszłości nie będzie wykorzystywane na stronach Użytkowników, którzy sobie tego nie życzą.

Koniec kropka.

Pozdrawiam, J.

To ja mam jeszcze sprawę z innej beczki :(

1. Zawsze gdy pierwszy raz próbuje wejść na stronę seopartnera pojawia mi się biała strona. Dopiero po odświeżeniu ładuje się cała strona. Ma ktoś z was podobny problem :>?

2. Na moim koncie pojawiła się jakaś nowa strona ktorej nie dodawałem "xxx.pl." :) ID: 22250. Skąd się wzięła :>?

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Mich@ł, najlepsi spece od virali mogą się od Ciebie uczyć :), stronę dostałeś ode mnie w prezencie :( (porównaj z adresem z tej z góry).

Jeżeli ktoś jest w stanie nam pomóc namierzyć problem "białej 1-j odsłony" będę wdzięczny. Nie widzieliśmy tego na żadnym komputerze, żadnej przeglądarce, z 2 biur w Krakowie + mieszkań pracowników. :-)

Pozdrawiam, J.

Edit: link

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności