Skocz do zawartości

czyżby update?

EDDY

Rekomendowane odpowiedzi

Musze powiedziec ze ten update googla to niezly burdel... mam nadzieje ze to tak nie zostanie i ze teraz G jest poprostu w trakcie...

Jest na tym forum lista data center googla - na 90% DC jest juz wszystko ok, tzn tak jak mialo byc po 301 na moich domenach...chociaz pozycja i tak jest sztucznie niska...ale przynajmniej adres na ktory robilem 301 juz funkcjonuje...ma wczytane odnosniki z innych stron, podstrony itd...

A na google.com i .pl pojawilo sie znowu info o starym adresie jednak w wynikach wyszukiwania go nie ma... na temat nowego w dalszym ciagu "Niestety nie ma informacji dotyczących adresu...blah blah"

Nie rozumiem... :tease:

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Fajnie ze tak uspokajasz - ale gdyby to byla jakas tam moja prywatna stronka nawet bym sie tym nie denerwowal tylko spokojnie sobie czekal...a tu na glowie od 1,5 miesiaca siedzi mi kilkanascie osob ktore czekaja na efekt... a G takie cyrki sobie robi :)

Nerwowa atmosfera jednym słowem :tease:

Czy taki update pomaga wydostac sie z Sandboxu?. Mam nowa strone (oczywiscie w Sandboxie), ktorej gogle wlasnie zaliczyl kilkaset linkow.

Raczej nie. Mam też parę stron W Sandboxie i update BL - nie zmienił sytuacji...

Najlepsze rozwiązanie to : Z......pauzowanie z linkami na daną frazę do poszczególnej strony objętej Sandboxem.

Największą głupotą jest uczenie się tego, co potem trzeba zapomnieć [...]
- Miarą mówcy nie jest ten kto mówi, lecz ten co słucha [...] / Platon (ok. 437 - 347 p.n.e.)

Drogi wszechświecie, przestań no lecieć w kulki!

Ludzie masakra... co sie porbiło..

mam stronę, która jest poł roku w sieci. Dodałem ją do większości katalogów. i Tyle. Miałem około

~ 40 uniq z google

~ 60 uniq z onet

~ 4 uniq z msn

na dobę. W google pod linkiem: miałem ,że jedna strona linkuje do mojej.

Google indexował 40 stron z 18.000 (reszta straszne linki ?##$)

Teraz mam 16 linkujących do mnie. 1.100 zaindexowanych w google

a wejścia.. :D

~ 4 uniq z google na dobę :D lol

Pr=1 był i jest dalej.

Spoko.. przynajmniej z onetu wchodzi 100 uniq na dobę.

No, to i ja mogę chyba ogłosić zakończenie update mojej strony:

linki +35%

site *3

Przy okazji dowiedzialem się, że google directory się zaktualizował jeśli chodzi o moją kategorię (jeden link więcej). Tylko dlaczego dowiaduję się tego przeglądając linki w MSN? :D

Eksperyment Discover.pl

Update PR chyba nie było - za wcześnie.

82349[/snapback]

Jak by byla jakas zasada co ile jest update pr. Niby co kwartal a ostatnio byla przerwa 36 dni. A od 14 lipca minely juz prawie 2 miesiace, wiec tak naprawde w kazdej chwili moga byc inne wartosci pr.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

.. i co koniec? Wczoraj moja strona była dobrze zindexowana, a dzis patrzę i co? Opis sprzed 2 tygodni czut. title :/

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności