Skocz do zawartości

Program do sprawdzania pozycji w googlach

Ania22

Rekomendowane odpowiedzi

Witam SEOmaniakow, SEOmasterow, SEOczarodziei, SEOcwaniaków i SEOwiczki:)

Z tego wzgledu ze wogole sie nie znam na tym i jestem ju zupłnie świeża, chcialabym zapytac czy mozecie mi podsunąćjakies propozycje programow do stalego monitorowania pozycji w googlach na dane frazy?

Jakis w miare prosty w obsludze. Chcialabym zobaczyc czy jest wogole tendencja wzrostowa w tych moich malych portalikach.

Szukalam w innych watkach, szukalam w "dobreprogramy" ale jakos mało efekownie.. Moze pomoglibyście?

Z góry dzieki:)

Mieszkania, działki, lokale, stan prawny, księga wieczysta czyli wszystko o nieruchomościach. Chesz sprawdzić kto jest właścicielem nieruchomości? Zapraszamy:)

dzieki wielkie.

Niestety mam problem jak chce stworzyc zestaw i wpisuje w polu URL: https://www.opinie.nieruchomosci.pl ciagle krzyczy "

Url * URL: Wymagane wprowadzenie poprawnych danych (http(s)://xxx.xx/)"

co tam trzeba wpisac zeby bylo dobrze?

ok ok NIC NIE MOW JUZ WIEM!l;)))

Mieszkania, działki, lokale, stan prawny, księga wieczysta czyli wszystko o nieruchomościach. Chesz sprawdzić kto jest właścicielem nieruchomości? Zapraszamy:)

tak dlokładnie:) zorientowałam sie jak sobie wkleilam na poscie;)

Czemu macie glebokosc wyszukiwan tylko 100?;)) moje forum zakopane jest duzo glebiej..:)

To się musisz starać bardziej i czekać :)

Nie uderzać od razu na głęboką wodę, zacząć od łatwiejszych fraz.

Ogólnie to jak poczytasz forum to Ci nie zaszkodzi.

Nie wiem jak to mają normalni-użytkownicy-internetu, ale ja poza 20 pierwszych wyników nigdy nie szukałem.

zgadza sie- pierwsze dwie strony googla wchodza w gre.. eech cierpliwosc to nie jest moja najmocniejsza strona;)

Dobry prosty darmowy program do sprawdzania pozycji słów kluczowych - Free Monitor for Google :)

z możliwością ustawienia w konfiguracji głębokości wyszukiwań nawet ponad 1000...

Więcej info o oprogramowaniu oraz link do pobrania tutaj: https://www.nowe-media.net/2009/11/program-...zycji-w-google/

free monitor for google jest dosc prosty, pokazuje tobie tylko roznice miedzy poprzednim sprawdzeniem oraz najlepszy wynik jaki kiedykolwiek byl

z innych programow pod windowsa dobry jest web ceo

generuje wykresy i masz pelen podglad, mozesz tez porownywac swoja pozycje ze stronami konkurencji na okreslone slowa kluczowe

mozesz tez ustawic aby codziennie tobie automatycznie sprawdzal pozycje i zapomniec a po miesiacu sprawdzic wykres

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności