Skocz do zawartości

Katalogi stron phpld

bestos

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania stron do moich katalogów stron.

Dlaczego warto?

Skryptów phpld jest bardzo mało w necie dlatego że są zapewne płatne.

Moje oczywiście posiadają wykupioną licencję przez co gwarantuje że wpisy będą w nich widoczne na pewno kilka lat,

Na forum ich twórców robi się szum o nie legalne skrypty istniejące w Internecie i mają się wziąć za piraty na serwerach zapewne liczba ich spadnie o kilka polskich za co google jeszcze bardziej uśmiechnie się dla tego skryptu.

Katalogi są linkowane z poważnych serwisów, kasa za wasze smsy nie przepijam :D ponad połowę zabiera państwo, połowę właśnie idzie na popularyzację katalogów. Nie pozycjonujemy strony głównej a podstrony z waszymi wpisami.

Jeden z naszych katalogów miał do niedawna pr=5 i w wynikach komendy related:katalog.onet.pl teraz nie sprawdzałem jak stoi sprawa bo się zrobiła duża konkurencja ponad 20 podstron

Do katalogów dodaje wpisy tylko i wyłącznie ręcznie żadne automaty.

Katalogów jest 6 + 1 Otwarty do którego można dodać wpis jeśli umieścić linka zwrotnego.

Lista katalogów

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

A mnie się wydaje, że to zwykła grabież jest. Oprócz znajdzstrone to reszta nawet 1 zł VAT raczej nie jest warta. PR z tego co widzę raczej po ostatnim update częściowo wyzerowane o "porządne linki" do katalogów idą z SWL-i.

Ja tam chętnie za wpis zapłacę ale do takich katalogów jak 7xznajdzstrone lub 7xzgred, i tylko wtedy jeśli będę mógł dać wszędzie sam opis i tytuł anchora...

Co do PHPLD, to skryp może w PL nie jest zbytnio popularny, ale w google.de i google.at stoi na nim bardzo dużo preclo-katalogów

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Byłem peweien że wyczytam tu słowa krytyki, mimo to nadal myślę że to naprawdę dobra oferta. Co do Pr=5 - Racja nie zmienialem tego od czasu update no cóż trzeba to zmienić.

A w wolnej chwili forum-budowa.pl ew. praktycznie Uwaga awaria!

A to: portal branży budowlanej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności