Skocz do zawartości

OVH vs kimsufi? serwer pod www i poczte

www.kupiedom2.com

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Czym się różni:

https://www.ovh.pl/produkty/superplan_best_of.xml - 304.99 brutto

Intel Core2Duo 2x 2.66+ GHz 4 MB L2 - FSB 1066 MHz

4 GB DDR2

2x 750 GB - SATA2

od

https://www.ovh.pl/zamowienie/kimsufi.cgi?hard=092sk3 - 256.19 brutto

i7 920 4x 2x 2.66+ GHz

8 GB

DDR 3

2 x 1 TB

RAID 0/1

Jaka jest różnica pomiędzy regularnymi serwerami OVH a kimsufi?

www.kupiedom2.com - ogłoszenia nieruchomości - masz do sprzedania dom? moze chcesz wynająć komuś mieszkanie? nie zastanawiaj się dłużej, dodaj ogłoszenie :-)

Wyjaśnienie masz praktycznie na stronie:

Aby korzystać z dodatkowych usług, takich jak: doradztwo i zgłoszenie awarii przez telefon/email ; SLA Hardware interwencje i naprawa 24h/7 dni; SLA dla łącza 99.99% ; IP FailOver zadeklarowane w RIPE; ; Firewall; Vlan prywatnyIP geograficzne ; dyski twarde i USB; ; kopia FTP aż do 2 800 GB; backup narastający ; dodatkowa przepustowość; system pomocy poziom 2.

Ponadto: domeny ; serwery wirtualne; EmaileVPS ; RPS; Sprawdź naszą ofertę na www.ovh.pl

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Akurat mogę ze swojego doświadczenia powiedzieć, że to co dostaję w kimsufi za 79 zł, nie dostałbym w Polsce nie tylko za 10, ale pewnie nawet 20 razy więcej.

Fakt, że serwer ma uptime na poziomie 400 paru dni mówi sam za siebie :)

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności