Skocz do zawartości

tylko Twoje linki wychodzące, indeksuje się od razu

zsedc

Rekomendowane odpowiedzi

Ehhh, no coś naskrobali w tym CAL. Ale przynajmniej odpisali na email:)

Witam serdecznie,

W chwili obecnej mamy drobne problemy z serwerem, pracujemy już nad tym. Serdecznie przepraszam za kłopot i proszę o nutkę cierpliwości.

-- Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia, Biuro Obslugi Klienta firmy INFO-CAL

EDIT: No i już działa

Witam serdecznie,

Problem zostal juz rozwiazany. Przepaszam za klopot.

-- Pozdrawiamy i życzymy miłego dnia, Biuro Obslugi Klienta firmy INFO-CAL

Jako, że to ich pierwsze poważne potknięcie od kilku lat to zostaje wybaczone:)

EDIT:

No i znów nie działa :) To już chyba trochę przesadzili, chyba będzie przeprowadzka.

• 2 tygodnie później...

Z hostingiem w CAL.PL wygląda na to, że wszystko ok. Mieli jakieś zamieszanie przez kilka dni, na szczęście nie zdarza im się to często. Myślę, że jak na hosting pod precla to w zasadzie można uznać, że jest idealnie!

Fajnie, fajnie. Tylko zmień skórkę, bo reklama strasznie po oczach bije ;)

Totalne beztalencie ze mnie - wiem :(

Ale poradzę się kogoś w tej kwestii i może uda się coś wskórać w temacie skórek:)

Zdecydowanie polecam. Bardzo szybka indeksacja wpisów :) Troszkę podlinkuję swoje artykuły i mam nadzieję, że nie wypadną z indeksu :)

Daj znać potem jakie efekty - dzięki.

Z regulaminu: "Strona z Twoim artykułem ma tylko Twoje linki wychodzące i żadnych innych. Właśnie dlatego warto podlinkować swój wpis w tym katalogu!" - Na górze i dole precelka ten chamski "lujski" baner prowadzi do strony z redirectem do innego projektu, co nie jest do końca zgodne z tym regulaminem ;]

Oferuję usługi SEO w zakresie j. niemieckiego

Z regulaminu: "Strona z Twoim artykułem ma tylko Twoje linki wychodzące i żadnych innych. Właśnie dlatego warto podlinkować swój wpis w tym katalogu!" - Na górze i dole precelka ten chamski "lujski" baner prowadzi do strony z redirectem do innego projektu, co nie jest do końca zgodne z tym regulaminem ;]

Redirect jest zrobiony w Javie (nie jest to 301), a więc teoretycznie nieszkodliwy dla "mocy" linków wychodzących.

Jeżeli uważacie, że powinno to być rozwiązane w inny sposób to poproszę o propozycję.

p.s.

No już nie komentujcie tego bannerka:) poprawię!

Ale się czepiasz ;P

Przecież to nie ma wpływu na moc precla.

Bardzo fajny precelek - indeksacja faktycznie błyskawiczna.

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności