Skocz do zawartości

Linkowanie zaplecza

mimik

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, postawiłem zaplecze 20 stron, każdy na oddzielnym IP. I mam pytanie jak je zlinkować aby było to najefektywniejsze. Chodzi mi konkretnie ile dać linków wychodzącyh do innej strony zapleczowej np strona A linkuje do C,B,D ( trzy linki) czy może więcej lub mniej. Każda ze stron zapleczowych będzie linkować do 2 stron pozycjonujących. Planowałem aby linkowała każda ze stron zapleczowych do 2 innych + do 2 pozycjonujących.

Rób tak, aby wyglądało to wszystko "naturalnie" i nie linkuj według schematu A-B-C-D-E-A, tylko przemieszaj jakoś.

Tutaj masz bardzo fajny schemat, który może coś Ci rozjaśni w tej kwestii (tak czy inaczej warto rzucić okiem i wyciągnać pewne wnioski): https://www.adam.krywko.pl/jak-linkowac

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

A różnie, osobiście linkuję z treści artykułów jak się trafi odpowiednia fraza, więc czasem na zapleczu jest jeden, dwa linki, a czasem ponad 10. Nie ma złotej zasady. Umieszczaj tyle linków, ile potrzebujesz pamiętając o tym, ze im mniej - tym lepiej.

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Witam, postawiłem zaplecze 20 stron, każdy na oddzielnym IP. I mam pytanie jak je zlinkować aby było to najefektywniejsze.

- nigdy przenigdy nie linkuj zaplecza miedzy sobą

- zaplecze ma wartość wówczas wtedy jeżeli ma minimalną ilość linków wiec należy minimalizować ich ilośc

Marketing internetowy dla firm

- nigdy przenigdy nie linkuj zaplecza miedzy sobą

- zaplecze ma wartość wówczas wtedy jeżeli ma minimalną ilość linków wiec należy minimalizować ich ilośc

tu sie nie zgodze linkowanie zaplecza miedzy soba to dobry pomysl,jezeli linkowanie lancuchowe a-c-b-d itp tak jak kolega mowil wzajemne linkowanie odpada.;p

No ok ale 1 link przy np 2 wychodzacych to dobry wynik przy zapleczach 20-30 stronek to podlikowac je miedzy soba to patrz ile kasy zaoszczedzisz -_-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności