Skocz do zawartości

Pytanie okolicznościowe

Sanchez Spinoza

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam pytanie.

Czy na stronie w do której link podaje poniżej wyświetlają wam sie POLSKIE LITERY? jak by ktoś byłuprzejmy wejść i sprawdzić i napisać mi czy mu sie wyświetlają polskie znaki. Bede wdzięczny.

ADRES:

www.darmowykatalog.gaa.pl

Profesjonalne publikacje Content Marketingowe - zamów online na BlackHood.pl 

Szeroki wybór Łożysk samochodowych

Polecam również Praca Bielsko

No właśnie. i to jest mój probem. Nie wiesz może co mam zrobić?

kodowanie mam ustawione na charset 8859-2 a to jest przecież dobry charset.

Help

to juz nie pierwszy raz kiedy widze, ze ktos ustawi DEKLARACJE kodowania i mysi ze mu to automatycznie skonwerci text na co tam sobie ustawil.

text jest w kodowaniu jakie jest ustawione w twoim edytorze, jesli zostal zapisany jak win cp to zadeklarowanie iso nic nie zmieni. zmien w edytorze kodowanie na iso. jesli twoj program tego nie potrafi to poszukaj programu ktory skonwerci :D ci to na co chcesz (hmm, 'ogonki'? poogoglaj). na dłuższą mete jest to uciazliwe więc wybierz edytor który ma mozliwości 'pisania' w roznych standardach.

Hmm.. dziwne bo ja zawsze pisałem strony w notatniku i nigdy mi sie tak nie robiło. Pierwszy raz takie coś jest a nic nie robiłem w notatniku.

Tam nawet niema opcji zmienienia kodowania.

to poszukaj programu ktory skonwerci

Mówisz że jest taki program co mi skonwerci wszystkie strony które już zapisałęm? [żebym nie musiał ich pojedyńczo naprawiać]

Tam nawet niema opcji zmienienia kodowania.

bo jest defaultowo wincp :D swoja droga notatnik? jestes masochistą? :D to nawet nie ma kolorowania składni ;)

Mówisz że jest taki program co mi skonwerci wszystkie strony które już zapisałęm? [żebym nie musiał ich pojedyńczo naprawiać]

tak, takich programów jest wiele. jakoś mi sie kojarzy nazwa ogonki...

gugle...

www.unikod.pl/mjogonki.html

a innych poszukaj sam.

swoja droga notatnik? jestes masochistą

Hehe, jakoś zacząłem jakiś czas temu pisać i tak mi zostało. Przyzwyczaiłem sie.

tak, takich programów jest wiele. jakoś mi sie kojarzy nazwa ogonki...

Wielkie dzięki!

A czy możesz jakoś uzasadnić zamieszczenie jako topu strony pliku swf a nie zwykłej grafiki i z uwagi na kolorystykę jako GIF ?

Polskich znaków nadal nie masz..

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

A czy możesz jakoś uzasadnić zamieszczenie jako topu strony pliku swf a nie zwykłej grafiki i z uwagi na kolorystykę jako GIF ?

Dlatego dałem plis SWF jako grafike bo przy dużych obrazkach po najechaniu myszką na obrazek pojawi sie menu w rogu obrazka [zapisz, drukuj ipt.] a to mi sie nie podoba. na swf nic nie wyskakuje.

Dłużej sie otwiera ale i mam zamiar zmienić zmienic baner na zwykły mały obrazek 800x50.

Ps. czy lepszy jest obrazek w formacie gif czy jpg?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności