Skocz do zawartości

http://brum-brum.pl/

Lukas_79

Rekomendowane odpowiedzi

dużo jeszcze będziesz tych tematów zakładał i śmiecił forum?

Nie możesz zebrać do kupy tych Twoich precli i katalogów i opisać je w jednym poście? Skandal:/

A wizja tego, że kupiłem 60 licencji Seokata mnie przeraża....

Nie możesz zebrać do kupy tych Twoich precli i katalogów i opisać je w jednym poście? Skandal:/

https://promujserwis.pl/katalogi,stron/kata...lagata,pl,p,73/ - prosze - tu sa zawsze zebrane do kupy :)

Nie rozumiem po co się czepiasz? Post założony w odpowiednim dziale i tyle. Do tego ten dział służy.

Wykonam:

- kodowanie z .psd do HTML/CSS/JS,

- wdrażanie szablonów pod WordPress, SEOKatalog oraz inne skrypty.

wszystko jest dla ludzi ale jak to mówią i kota można zagłaskać na śmierc wiec trzeba miec wyrozumiałość, jeżeli wczoraj zakladałem post z nowym katalogiem to dziś go mozna edytować, fakt jak było to tydzień temu można zakładać nowy wątek

zakładając czysto teoretycznie , codziennie mogę zakladać tutaj 3 wątki rano w południe i wierczorem z nowym katalogiem webmini i to tez będzie przecież zgodne z regulaminem

regulamin wszystkiego nie obejmuje i wszystkiego nie da rady objąc ale odrobina optymalizacji jest wskazana - łatwiej się dodaje do katalogow ze spisu w wątku niż lata pomiedzy wątkami w celu dodania do kolejnego katalogu

Marketing internetowy dla firm

nie kapuję o co się tak czepiacie... Wiadomo ma dużo tych katalogów, ale wiadomo też, że każdy temat to kolejne wejścia, więc czemu ma robić coś co mu się nie opłaci a nie łamie przy tym regulaminu ? zresztą nie wiem jakie są intencje B) pasowałoby tylko od czasu do czasu zebrać wszystkie :)

edit: katalog jak każdy :) czyli pewnie za nie długo będzie bardzo solidny ^^ - ale nie mam już siły dodawać dzisiaj :)

edit2: coś strasznie dużo tych SEOKatalogów powstaje (ogólnie), ciekawe czy nie wpłynie to źle na nie.

Z przeszłości zostały jeszcze: Katalog Turystyczny, s3zow.pl
Blog o pozycjonowaniu i optymalizacji prowadzę pod adresem: https://zeid.pl

Ja osobiście żałuję, że dałem wszystko w jeden temat.

codziennie mogę zakladać tutaj 3 wątki rano w południe i wierczorem z nowym katalogiem webmini

Nikt Tobie nie zakazuje. Tylko pytanie czy warto?

Moim zdaniem lepiej mieć kilka tematów, a nie jeden - większy porządek.

Ładna domena i katalog też będzie się nieźle prezentował.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

co wy sie czepiacie? :| po to jest forum żeby pisać. jak będzie zbierał w 1 temacie to za jakiś czas zapomni się o tych pierwszych, a o tych w środku już w ogóle.

Xann, raczej kat na seok a na webmini to trochę inna liga więc jakby każdy informował o nowym webmini to by dopiero było śmiecenie forum

mi tylko w tym katalogu tam u góry z lewej brakuje kota w okularkach B):)

Wiekowy moderowany katalog firm: BiuroFirm.pl

Można oczyścić dział z tych katalogów co już nie istnieją i już będzie łatwiej się dogrzebać. Albo zrobić subforum/przyklejony temat dla seokatów i po problemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności